A szerelőnk (ZX10) berakta a rendszámtáblát a hátsó kerék elé ...
Az is egy motorosok által sűrűn használt hely
Megállította a rendőr. Elkezdi, nem tudja kiolvasni a rendszámot, és ez így szabálytalan, Jött a válasz, -A betűkkel, vagy a számokkal vannak gondjai? -5000Ft. -Jól nézd meg a motort, mert most még járatós, és megálltam, de legközelebb nem fogsz megállítani te faszkabát. -10"000 Ft.
Aztán ennyibe maradt a beszélgetés
Köszi, sztem is tutibb anélkül a műanyag flanc nélkül, de azért a Te "kis" géped sem piskóta
Ezt a Valtermoto r.szám tartót a DANGER-nél vettem, viszonylag elég jó árban (10 rugó) és tetszőleges szögben lehet állítani.
Egyébként van szerepe, hogy ilyen nagy és hosszúra készítik, ugyanis esős időben felcsapja a kerék a poros vizet (azért nem mondok már saras vizet, mert ezekkel csaknem dagonyázunk ) és akkor a hátsó lámpa már nem lessz olyan jól látható, de ez végülis egyértelmű. Ezért is van így felhajlítva a rendszám, ha a rendőr kérdezné. De ha neki nemtetszik, akkor két csavart meglazítok és tetszőlegesen beállítom neki... - Így jólessz?
Ja, igen az index... minek az?
Egyébként van, csak a lámpába van integrálva létezik SV-hez is.
Azon kívül, hogy egyedi és dizájnos, még azaz előnye, hogy véletlenűl sem tudnak letörni, mert úgymond nincs, de mégis van.
SürgQsen kellene nekem egy ilyen kis müanyag csö a fékolajtartálytól, a kormányig... AKi tudz az szoljon már nem lennék hálátlan! Minél hamarabb annál jobb
Sokkal szebb így a kis Zizi rendszámtartó nélkül!
Nemtudom hogyan tudnak gyárilag ilyen undormányokat csinálni. Az SV-n is gyárilag
Hol vannak hátúlról az indexeid?
Estét!
Látom minden maradt a régi
Amugy az lenne a kérdésem hogy az uj RS mennyit megy végre?
Meg ugy hallottam hogy nagyon szervizigényes igaz ez?
A hangja milyen vinnyogós vagy mély inkább?
Mi a fax megy már itt? Tiszta církusz...
He plakat! Miért vagy ennyire kemény? Meséld már el nekünk, mi ez az "én vagyok a kis isten" játék? Vagy ennyire tetszik az anonym pofázás?
Olyan vagy pont, mint nállunk az egyik köcsög gyerek a 10 éves VW polo-jával, aki mindíg ezt mondja: Utálom a motorosokat, mert mindíg legyorsúlnak idióta...
Te sem vagy motoros, csak egy szardarab, úgyhogy ha valami vagy valakik itt Neked nem tetszenek akkor el lehet takarodni!
Az is egy motorosok által sűrűn használt hely
Megállította a rendőr. Elkezdi, nem tudja kiolvasni a rendszámot, és ez így szabálytalan, Jött a válasz, -A betűkkel, vagy a számokkal vannak gondjai? -5000Ft. -Jól nézd meg a motort, mert most még járatós, és megálltam, de legközelebb nem fogsz megállítani te faszkabát. -10"000 Ft.
Aztán ennyibe maradt a beszélgetés
Ezt a Valtermoto r.szám tartót a DANGER-nél vettem, viszonylag elég jó árban (10 rugó) és tetszőleges szögben lehet állítani.
Egyébként van szerepe, hogy ilyen nagy és hosszúra készítik, ugyanis esős időben felcsapja a kerék a poros vizet (azért nem mondok már saras vizet, mert ezekkel csaknem dagonyázunk ) és akkor a hátsó lámpa már nem lessz olyan jól látható, de ez végülis egyértelmű. Ezért is van így felhajlítva a rendszám, ha a rendőr kérdezné. De ha neki nemtetszik, akkor két csavart meglazítok és tetszőlegesen beállítom neki... - Így jólessz?
Ja, igen az index... minek az?
Egyébként van, csak a lámpába van integrálva létezik SV-hez is.
Azon kívül, hogy egyedi és dizájnos, még azaz előnye, hogy véletlenűl sem tudnak letörni, mert úgymond nincs, de mégis van.
Ott egy kép róla
Nemtudom hogyan tudnak gyárilag ilyen undormányokat csinálni. Az SV-n is gyárilag
Hol vannak hátúlról az indexeid?
sztem se otthonról ír, vagy ahogy stoopie is írta, már fellőtték a pizsamát és rég csicsikál a kis kancsó...
Fú de utálom az ilyen tetveket...
De úgy látszik már bezárt a netkávézó mert nem ír
Látom minden maradt a régi
Amugy az lenne a kérdésem hogy az uj RS mennyit megy végre?
Meg ugy hallottam hogy nagyon szervizigényes igaz ez?
A hangja milyen vinnyogós vagy mély inkább?
Tyt majd vegyél fel lécci msnre vagy dobj egy mail címet mert lenne pár kérdésem! előre is kössz
He plakat! Miért vagy ennyire kemény? Meséld már el nekünk, mi ez az "én vagyok a kis isten" játék? Vagy ennyire tetszik az anonym pofázás?
Olyan vagy pont, mint nállunk az egyik köcsög gyerek a 10 éves VW polo-jával, aki mindíg ezt mondja: Utálom a motorosokat, mert mindíg legyorsúlnak idióta...
Te sem vagy motoros, csak egy szardarab, úgyhogy ha valami vagy valakik itt Neked nem tetszenek akkor el lehet takarodni!
ennyi
meg ki tudom tölteni az adatlapot
éstudok értelmesen beszélni
te meg osztassz mindenkit
menj el kártyázni, azt ott osszál
Anyád inkább szakadékba esett volna, mint teherbe.
Amúgy tudodmit? Van pénz kajára.