a 96os rsnek 98at írnak elő az tuti (tankon van gyári matrica azon van írva) az újabbaknak nemtom hogy van, most vtam tankolni és míg el nem fogy a 98as addig ugyanannyiért adják mint a 95öt
és ha lehet 1 diszkrét kérdésem eddig hány KMert motoroztál el vele? ugyértem mennyit mentél eddig amiota megvan a motor? Mert kurvára nemtom hogy milesz ha télleg elfogy a 98-as. Veszek 1 tartályautval azt 1 ideig kihuzom
Ezaz!
Ezt a cikket olvastam sőt megvan az újság is
És tényleg igazad van a Shell 95 volt a legjobb
Egy fontos dolog van sztem h jó kúton kell tankolni. Egyet amit biztosra tudok h a JET az nagy sz@r.
Én amit jónak találok az a Shell, OMV, ESSO, Agip ezekkel van tapasztalatom sztem a legjobbak
Hát én még "anno" a Derbivel próbálgattam a benzines mizériát ....
95-öset írt a kézikönyve ! Azzal ment a legszebben. 98-assal ugyan úgy (akkor mi a faszomnak vegyek drágábbat ...). 99-es és 100-as (MOL-OMW) próbálgattam. Szerintem sok volt neki ... Nem akart úgy forogni, és nem is ment úgy végre ..
Tesóm robogójánál 98-ast ír a kézikönyv. 95-össel járok, ugyanúgy megy vele. Aztán ami történni fog jópár XXXX km múlva az meg már nem a mi gondunk, de ha a 95-östől lesz valami baja ....
Tuono-ra is 95-öst ír a könyvje. Levan baszva hogy nem tesz neki jót. Ez van ... így is lehet 275-280-ért tankolni 95-öst. Sűrűn fogok 320-ért "Prémium" benzint tankolni ...
Nézd én azt mondom h ha a nagymotorok is elmennek 95-tel akkor az RS is elmegy
De amúgy mindenkinek szíve-joga eldönteni mit tankol.
JA én olvastam egy tesztet ezekről a "prémium" benzinekről Vpower és társairól aztán a teszt végére kiderült h felejtős mert minimális ait a 98-hoz képest tudnak. Magyarul a feldughatod a seggedbe 300-ért kategória
Elmegy 95-el is és semmi károd nem lesz szerintem. Benzin az benzin csak ne legyen sok benne a víz
Nemtudom ti hogyvagytok vele de én soha nem éreztem különbséget a két benzin között
én ha csukott powerrel megyek akkor simán jó neki a 95ös is..amugy 98at szoktam ja..hát akkor majd beletaknyoljuk a hiperszuper nevü 150es oktánszámú 400 ft-os benyát..ez van..
Nézd meg a kibaszott gyári kézikönyveket!
Kibaszott GSXR1000 K7 be is 95-van írva te teliszart sízokni!
Ezt a cikket olvastam sőt megvan az újság is
És tényleg igazad van a Shell 95 volt a legjobb
Egy fontos dolog van sztem h jó kúton kell tankolni. Egyet amit biztosra tudok h a JET az nagy sz@r.
Én amit jónak találok az a Shell, OMV, ESSO, Agip ezekkel van tapasztalatom sztem a legjobbak
95-öset írt a kézikönyve ! Azzal ment a legszebben. 98-assal ugyan úgy (akkor mi a faszomnak vegyek drágábbat ...). 99-es és 100-as (MOL-OMW) próbálgattam. Szerintem sok volt neki ... Nem akart úgy forogni, és nem is ment úgy végre ..
Tesóm robogójánál 98-ast ír a kézikönyv. 95-össel járok, ugyanúgy megy vele. Aztán ami történni fog jópár XXXX km múlva az meg már nem a mi gondunk, de ha a 95-östől lesz valami baja ....
Tuono-ra is 95-öst ír a könyvje. Levan baszva hogy nem tesz neki jót. Ez van ... így is lehet 275-280-ért tankolni 95-öst. Sűrűn fogok 320-ért "Prémium" benzint tankolni ...
De amúgy mindenkinek szíve-joga eldönteni mit tankol.
JA én olvastam egy tesztet ezekről a "prémium" benzinekről Vpower és társairól aztán a teszt végére kiderült h felejtős mert minimális ait a 98-hoz képest tudnak. Magyarul a feldughatod a seggedbe 300-ért kategória
Nemtudom ti hogyvagytok vele de én soha nem éreztem különbséget a két benzin között