motoroztál már előtte 1altalan?:D mer pl. engem rohadtul nem érdekelt amikro először motorra ültem h menynit megy..háyn lóerő..csak pöfögjön..baratom ha nem vagod h mi az a 2T akkor ajanlok egy jó simsont..azzal tanulj meg.. mert így születnek a 2-3éves 125ös vasak,amik csörögnek,zörögnek ,csattog a lánc, darálnak a csapágyak..
Köszi a válaszokat, a szavaidból kivettem, hogy kb 1000x válaszoltál már a sebesség, lóerő-s kérdésekre, de nekem nem az a lényeg, hogy ezek milyen adatok, én mindenre kiváncsi vagyok, nem csak arra, hogy "húúúú de jó, tök sokat tud, akkor kell, apuci vedd meg nekem....". Én azért próbálok körültekintő lenni amennyire lehet, és ebbe benne vannak ezek a kérdések is.
mi a faszért érdekel mindenkit hogy mennyit megy? meg hogy hány lóerős?
bolti modell, tehát 2007es.
30lóerő, 160-170 a vége. van benne fojtás, a kipuffban. ha lecseréled a rendszert dob még rá pár pacit.
elvileg a 2007esekben az elektronika nincs úgy elbaszva mint az enyémben volt.
remélem látják a többiek hogy milyen kurva higgadtan válaszoltam a kedvenc kérdésekre :D
1. vegyél sor4 4t ha nem tetszik a hangja. 2t hangja van és ennyi.
2. a te súlyodtól függ. max 180kg a terhelhetőség, tehát ha 80kiló vagy, akkor a 100kilós haverod felülhet mögéd! nem fog letörni a "vége"...
1: Hamarosan lesz egy rs125-ös mocim, de kiváncsi vagyok a hangjára, de még nem hallottam sehol. Nem az a lényeg, hogyha megszólal akkor az ablakok betörjenek, de nem akarom, hogy egy jól kinéző sportmotornak olyan hangja legyen mint egy rossz trabantnak. Valaki meg tudná határozni hogy milyen is a hangja, legjobb lenne valami video. Ha nagyon gázos a hang, akkor lehet kezdeni vele valamit, hogy ütősebb legyen, a lényeg, hogy ne magas rikácsoló hangja legyen, hanem szép mély.
2: Ugyan egy ideig nem fogok szállítani senkit a motoron, addig tuti, míg nem érzem biztonságosnak a dolgot, és nincs elég rutinom, de van valami KG-os limit, hogy mekkora embert lehet gond nélkül magam mögé ültetni? Mert azt nem akarom, hogy pl egy 100 KG-os ember beül mögém és letörik a vége
Bocs a hülye kérdésekért, de máshol nem tudok ilyeneket megkérdezni. A válaszokat előre is köszi.
bolti modell, tehát 2007es.
30lóerő, 160-170 a vége. van benne fojtás, a kipuffban. ha lecseréled a rendszert dob még rá pár pacit.
elvileg a 2007esekben az elektronika nincs úgy elbaszva mint az enyémben volt.
remélem látják a többiek hogy milyen kurva higgadtan válaszoltam a kedvenc kérdésekre :D
Egy bolti új model hány lóerős, mennyi a vége, van valami tiltás benne, ha igen, akkor azt ki lehet valahogy iktatni?
2. a te súlyodtól függ. max 180kg a terhelhetőség, tehát ha 80kiló vagy, akkor a 100kilós haverod felülhet mögéd! nem fog letörni a "vége"...
1: Hamarosan lesz egy rs125-ös mocim, de kiváncsi vagyok a hangjára, de még nem hallottam sehol. Nem az a lényeg, hogyha megszólal akkor az ablakok betörjenek, de nem akarom, hogy egy jól kinéző sportmotornak olyan hangja legyen mint egy rossz trabantnak. Valaki meg tudná határozni hogy milyen is a hangja, legjobb lenne valami video. Ha nagyon gázos a hang, akkor lehet kezdeni vele valamit, hogy ütősebb legyen, a lényeg, hogy ne magas rikácsoló hangja legyen, hanem szép mély.
2: Ugyan egy ideig nem fogok szállítani senkit a motoron, addig tuti, míg nem érzem biztonságosnak a dolgot, és nincs elég rutinom, de van valami KG-os limit, hogy mekkora embert lehet gond nélkül magam mögé ültetni? Mert azt nem akarom, hogy pl egy 100 KG-os ember beül mögém és letörik a vége
Bocs a hülye kérdésekért, de máshol nem tudok ilyeneket megkérdezni. A válaszokat előre is köszi.
üdv
nap végére biztos leér majd:)
nem tom valah még belecsúszott az az "a" betű:)
jövő kedden kenjük remélem!