rendes szerelőhüz viszem, tök kreativ meg minden, nem is kér sokat. powerem ugy megcsinálta amikor más már rég rendelte volna az ujat. de ha egyszer alkatrséz kell és MO-n nincs az apriliának akkor jön a szokásos aprilia szöveg h 1-2 hét hát három napont jön a kamion... hát lehet h a kamion jön de h qrvára nem hoz semmit az is biztos. csak ugy jön.
mindig a sárga fekete 600as volt az álmom. aztán sokáig rs után a nagyobbik rs-t akartam. de én ezt komoyan nem bírom h van 1 motorom és ha valami elszáll akkor 3 hetet áll. 250-eshez méginkább nem találok majd semmit soha. az nem érdekel h minden hétvégén a körmöm alján 2 liter olaj figyel, de az igen h ebbe az országban a logisztikai képessége ezeknek a köcsögöknek 0.
bár hozzá kell tenni h jobban vonz egy rs250. csak nincs nekem idegem megint ezt játszani. ezeken a mostani napsütéses napokon 1 nap alatt 2-t öregedek oyan ideg vagyok minden reggel meg egész nap h megint mindjárt 7vége, motor sehol.... pedig oyan jól indult minden, szépen eltököltem vele télen, kigurultam tavasszal és minden pöpec, ó már csak egy telóolajcsere és akkor jön a telefon... bence lóg a telód kell bele 4 iyen szar... már megrendeltem. majd szólok...
ez mondjuk nem egy rossz ötlet:)
még 4000-t teszek a motorba aztán adom el. addig lesz 900-am. lehet a maradékot kitoporzékolom. vagy valamit addig kitalálok még:)
ezért kell itt tömegmotor. gsx-r a király mindig is tudtam. nem kell itt cagiva meg ducatti meg iyen szarok. mire kapsz valamit annyi idő alatt egy egész motort kifaragok fábol. gsx-r-re pályaidom, plexi, minden van qrva olcsón, mindig raktáron, sok bontott alkatrész. második motornak jöhet 2T majd. a pályaidomomat el sem fogom adni hanem megtartom h amikor majd lesz pénzem csináljak egy jó kis reszelt 125öst csak pályára, utánfutóval:)
szeretném a qrva pályaidomot is csinálni, de most az is csak áll, pedig szépen lecsiszotam. bár csak az oldalidomokat, a fej meg a far még hátravan....
há nézd ha csütörtökön a gép is készen lesz akkor kiveszek péntekre is egy szabadnapot ezen ne múljon... csak mondom legyen kész... 4 hete pöcsölnek már megint. ezt a magyarországi apriliát úgy gyűlölöm, ezért nem lesz soha többet apriliám. engem ne szopassanak iyenekkel szezon közben.
még 4000-t teszek a motorba aztán adom el. addig lesz 900-am. lehet a maradékot kitoporzékolom. vagy valamit addig kitalálok még:)
nem csak multkor annyi festékport nyeltem a teraszon 1 oldalidom után h azóta azt köhögöm:)