akkoris gagyi,fogjad fel,nemvolt 150e minimum ugyhogy dobjátok ki a pőicsába.azért ilyen tempokhoz má valami hyprürtechnologiás bukó kell,mert ha 200al nekimegyek a falnak,akkor a 30ezres szétesik a fejemen,a 150ezres nem,igazhogy a szemgödrökmön keresztül folyik ki az agyam de az most nemszámít.
"AGV-k közözzt az elég csóró kategóriába tartozik"
ezzel most biztos kornél szivébe loptad magad...
én tegnap már láttam kornél fején is mert előttünk ment el integettem de megint nem vett észre... qrva zsírúl meg lazán néz ki a motorhoz, mégha nem is kevlár.
Sziasztok egy kéedéssel a egy arrow rendszerem rs-en és jóval kisebb lett a hangja meg 4-5 ezer körül rezonál benne a furulya vagy valami nem toom de ezt csinálja most már,,ez a gyapot kiégését jelenti vagy mit kezdjek vele hogy visszakapjam régi hanját meg stb.
Nem kevés ez a sisak egy nagymotorra?
Én is akarok most venni uj bukót és pont ugyanezt a Replika sisakot néztem ki magamnak
Viszont azt néztem h az AGV-k közözzt az elég csóró kategóriába tartozik és félek h 200 felett már nem olyan stabil, illetve nem olyan jó a légellenállása.
Mi a tapasztalatod Kornéliusz bácsi?
Nem is olyan nehéz kiberhelni a blokkot azt hittem bonyolultam lesz a dolog 1 csavar fogja még és már ki lehet szedni de az már csak holnapra marad.. bár ezután a széthúzás az már nehezebb lesz..
nem volt katalógus :S csak a régi rs-ről
tök normális volt az eladó mondtuk hogy miként hogy lenne jó és több féle képen kiszámolta a részletetek 20%tól. ha vkit érdekel bemásolom ide
ezzel most biztos kornél szivébe loptad magad...
én tegnap már láttam kornél fején is mert előttünk ment el integettem de megint nem vett észre... qrva zsírúl meg lazán néz ki a motorhoz, mégha nem is kevlár.
Gratulálok megvetted életed nagy pénznyelőjét
Én is akarok most venni uj bukót és pont ugyanezt a Replika sisakot néztem ki magamnak
Viszont azt néztem h az AGV-k közözzt az elég csóró kategóriába tartozik és félek h 200 felett már nem olyan stabil, illetve nem olyan jó a légellenállása.
Mi a tapasztalatod Kornéliusz bácsi?
tök normális volt az eladó mondtuk hogy miként hogy lenne jó és több féle képen kiszámolta a részletetek 20%tól. ha vkit érdekel bemásolom ide