Csak kiváncsi voltam, hogy meg is tudod-e indokolni. Egyébként én a MR és az SBK-t veszem. A többi nem az én műfajom. A SBK-al csak az a bajom, hogy a buzi angol tesztelők össze-vissza mérnek mindent.
Az én gépemnek mértek 252km/ó végsebességet. Na ekkor ásták el magukat végleg.
De a magyar tesztek elég jók szoktak lenni. Na csá.
jónéhány éve gyűjtök-olvasgatok motoros magazinokat, mindenfélét...
Szóval szerintem a MotorRevű túl unalmas, ósdi :D meg nem is túl érdekes. A Wild az már érdekesebb de abba meg szinte csak hónaljszárítók vannak... MotoMiX az nem rossz, nekem bejön, pedig nem rég kezdték...
Szó mi szó nekem a legjobban a SuperBike jön be, sokan nem szeretik őket, de nekem ez a stílus jön be a legjobban, és ez a motoros lap nyújtja (Nekem) a legjobbat... Egyszerűen jó fogdosni, nézegetni, és akár bele is olvasni :)
kedves lángelméjű: gegeny.b !!!
Látom totál sötét vagy.
Volt már dolgod 125ccm RS-el??? vagy nem???
vagy egyáltalán volt már 125ccm-es dolgod???
Am már nekem is felbasztad az agyam, pedig
nem is cseppentem bele.
Igaza van Dc-nek utána meg jön az Olasz motor szar meg fos ezek a dumák!!!!!
Egyébként megsaccolni ta is megtudnád nem kéne itt kérdezgetni... Egyáltalán ültél már ilyen motoron??
Nem erdekel gyongyi.Elegem van az ilyen kis kocsogokbol.Egy percet nem ult meg lehet rsen de a most megvasarlandon biztos nem.Aztan doglik meg mert barom vagy akasztja meg, mert hot buta hulye satu sotet hozza persze rivas is lesz hogy szar szemet olasz 2t fos.
Idejon azt azzal kezdi minden bakk vagy mas nelkul hogy mennyit megy.Kaparom meg magam a sok hulyetol.
De inkabb en megyek innen.bye
Mert budos kis szarhazi amator kocsog banda.Ez a lenyeg mennyit megy.Remelem elso 200men megakasztja. idiota emberek.Egy metert nem tett meg vele de mar mennyit megy.
Az én gépemnek mértek 252km/ó végsebességet. Na ekkor ásták el magukat végleg.
De a magyar tesztek elég jók szoktak lenni. Na csá.