de polini erősebb és van hozzá dugó is , de szerintem gyári rotax hengerhez is adnak dugót, vagy nem szettben árulják? De általában a gyári drágább, szóval lehet hogy többe kerül a polininél, igazából nem tudom, még soha sem fordult meg a fejemben hogy gyárit vegyek
jól megszívtad akkor:S új henger az nem lesz olcsó. Na én is szedem minél hamarabb le a hengert nehogy megakadjon mert nem mostanába volt dugó cserélve benne:S
csak azért kérdeztem mert egyik haverom vett az RS-ére és abban 122-es blokk van és mikor meg összerakták az alsó holtponton a dugattyú szoknyája nem engedte átfordulni
a szettnek a papírjában meg 123-at írnak, elég érdekes hogy így eladták egy 122-es blokkra
ez olyan dolog hogy van ahol megcsinálják gariba van ahol nem, pl haver a 06as rsét megakasztotta és megcsinálták neki gariba (új henger meg dugó). akkor egy srác 06os R1et kihozta a szalonból bejáratta és gyakorolta a rajtot madarasra és 3. rajtolásnál a kuplungja szétrepült neki, neki is megcsinálták gariba.
szal szalonfüggő ez a téma.
már várom a pályanapos meg a versenyképek mindig jók szoktam lenni
a szettnek a papírjában meg 123-at írnak, elég érdekes hogy így eladták egy 122-es blokkra
plexi=12eft
2 db tükör=10eft
egyben=20eft
postán is
szal szalonfüggő ez a téma.