Elmagyarázom neked kisparaszt h az a motor nem volt úgy összegányolva mint amit te 6 kilóért akarsz rásózni valami szerencsétlenre miután rommátörted gyorsan összegányoltad és most elakarod adni.
én 22 évesen feszítek itt. légyszíves világosíts fel h ennyi idősen miyen legyen az első motorom, h ne lógjak ki a sorból.... illetve szeretném megkérdezni h előnyösnek tartod-e ősszel egy 600-asra való átülést, vagy szted várjak még vele?
segíts!
köszi!
Azért beszarás komolyan,hogíy itt a jóidő és itt vinnyogtok,hogy melyik mennyit megy!
Van már mindenkinek kamerája-csináljon vigdit és rakja fel!Ennyi kb.Így nem kell senkinek bizonygatni az igazatokat.
Mond el h törve volt a motor. Engem nem a színe érdekel
segíts!
köszi!
De tényleg mitörtént beszart a számítógépes színkeverés h ilyen lett a motor Csak enyhén csicsás
Kinézek az ablakomon, és látom a Good Bike-ot
Én inkább nem ajánlanám!
Szakértelmet megkérdőjelezném!
Kérdem hogy mi a megoldás az 5-6 ezer közti lyuk-ra.
"Hááát azt nemtudjuk....
De fúvókázás segít rajta"
Meg: " bocs, most nem érek rá, össze kell raknom egy RSV-t ..." 3 perc múlva a házunkelőtt autókáznak a szerelők ...
Eladó csaj: "Ez itt a katalizátoros motor, azért olcsóbb... az meg az injektoros ..."
Szal megvan a véleményem Kempf Tomiról és a bagázsáról !
De az Impreza az szép
ilyet ...
mi ment itt este ...
Loki osztja az észt, tuning osztja loki-t, sco- osztja tuningt, csombek osztja sco papát ....
komolyan mondom ...
annyi hasznos infotmáció hangzott el ....
alíg bírta bevenni az agyam!
Nekem Rotax blokkos a Tuono
Akkor folytott a kipu?
Nincs jobb dolgotok
Itt a tavasz, lehet menni motorozni. Vagy csajozzatok. De ilyen faszságokat ...
Áhh...
Valaki nem tudna segíteni abban, hogy hol tudok rs alkatrészel utánn nézni?
downloadra gondolnának
Van már mindenkinek kamerája-csináljon vigdit és rakja fel!Ennyi kb.Így nem kell senkinek bizonygatni az igazatokat.