hello!
eladó az rs-em minden rendben van rajta, és nagyon mgbizható! az adatlapomon van róla kép, azon nem látni rendesen a szinét , mert kawa zöld szine van, nem olyan mint a képen!
Hello
Az irányár 45.000ft felfogatással, a hengernél lévő kis csonkkal, és ha kell akkor lecsiszolom és lefujom bármilyen szinre
Aprilias üdvözlettel Májer Norbert
bocs bencce h tegnap nem írtam vissza de 3óra alvás után kettőtől 8ig motoroztam és gondoltam ledőlök kicsit... 1 órája ugyanabban a pózban keltem ahogy lefeküdtem
?
1 vevő volt aki mondta ha úgy van ah a képen akkor ő viszi és kész passz, mondjam h el van adva minden. és gondolom utána hívtál...... mert 2 embernek mondtam h elkelt, de aztán lemondtam azt aki mondta h elviszi:):)
Hello
Eladó egy Aprilia rs 125-ösre való 122-es rotax henger+ hengerfej A henger kb 1000 km-ert volt használva 160-asra vátás miatt . Akit érdekel az e-mailomon felveheti velem a kapcsolatot
fucky@freemail.hu
eladó az rs-em minden rendben van rajta, és nagyon mgbizható! az adatlapomon van róla kép, azon nem látni rendesen a szinét , mert kawa zöld szine van, nem olyan mint a képen!