bencce ma sikerült vettem motoros ruhát meg mindent szóval vége az eddigieknek anyumékat a baleset óta rá jöttek hogy nem kell gyorsan menni de motoron én vagyok a "kaszni" ......
hi
ma a natixnál kipróbáltunk egy rs 125öt 2006os 91xx kmel dugót cserélték benne, de vmi nem volt jó vele
5000 alatt nem akart feljebb menni a mutató meg a fékje darabosan ment, meg 2-3000nél ugrált bakkecskésen
ez a normális? gondolom vmi baja volt, de amúgy nagyon szép volt
akinek új rse van az felvehetne msn-re
előre is thx
Srácok kéne egy kis segítség. Kipucoltam a karbim és nem tudom hoyg kell beállítani azzal a kis csavarral a levegő benzin keveréket. Nem tudom mivel soha nem csináltam még ilyet.
Sziasztok!
Van eladó gumigarnitúrám! Dunlop D207 és D208 150/60 17 és 110/70 17-es méretben. Profilmélység 5 és 4 mm! Ár:25000/garn.
Az első képen a 207 a másodikon a 208...
Érd: 06308519052
email: quik@citromail.hu
hihi nekem kész a vas már csak 1 matrica hiányzik
ebben a joidőben itt a környéken motorozgattam szokom a gépet éshát kurvajo
ITT 1-2 kép ilyen elötte-után szerűség
mivan srácok, mindenki moccozik?
tegnap voltam, bár elég kétoldalú volt.. a mocizás elején nem pörgettem 4 fölé, a vége fele meg 8alatt nem volt :)) meghajtottam a Kicsikét, de nem adta jelét annak hogy nem tetszik neki :)
de azért jó lenne már egy sportrendszer a vasra.. jelenleg áll a dolog annyiban, hogy valamikor Apám felmegy kecsóra a natixhoz tárgyalni velük élőbe a garanciáról.. ha ez nem jön be, akkor jön életbe a Bverzió amikor a halasi faszitól veszek ócsóér.. csak valahogy nem akaródzik még mindíg 4ezrenként a 2x kipuffcsere+ karbihangolás..
írjon már valaki hogy mivan, ha moccoztok merre, meg milyen vót, meg nyomjatok képet, vagy valami! mer így punny :)
hali srácok!nemtud valaki polini settet meg sportkiput rs-hez?ja meg jet-es karbit!ha tud valaki akk vegyel fel msnre vagy irjon smst!0620392-51-46!msn:stohladam@hotmail.com
Előre is köszi!sziasztok
Miért lenne hülyeség a benzincsap ?
Most ott a rajzon tartalék is van a benzincsapon és amikor mész menet közben akkor mikor már ott fent a benzin nem tud folyni megtorpan a motor és akkor hopp gyorsan elfordítod a csapot …..
semmi extra dolog nincs benne sztem ….
én jobban szerettem így mint hogy egy óra ami mutatja hogy mennyi van benne......
ma a natixnál kipróbáltunk egy rs 125öt 2006os 91xx kmel dugót cserélték benne, de vmi nem volt jó vele
5000 alatt nem akart feljebb menni a mutató meg a fékje darabosan ment, meg 2-3000nél ugrált bakkecskésen
ez a normális? gondolom vmi baja volt, de amúgy nagyon szép volt
akinek új rse van az felvehetne msn-re
előre is thx
thx
Van eladó gumigarnitúrám! Dunlop D207 és D208 150/60 17 és 110/70 17-es méretben. Profilmélység 5 és 4 mm! Ár:25000/garn.
Az első képen a 207 a másodikon a 208...
Érd: 06308519052
email: quik@citromail.hu
ebben a joidőben itt a környéken motorozgattam szokom a gépet éshát kurvajo
ITT 1-2 kép ilyen elötte-után szerűség
tegnap voltam, bár elég kétoldalú volt.. a mocizás elején nem pörgettem 4 fölé, a vége fele meg 8alatt nem volt :)) meghajtottam a Kicsikét, de nem adta jelét annak hogy nem tetszik neki :)
de azért jó lenne már egy sportrendszer a vasra.. jelenleg áll a dolog annyiban, hogy valamikor Apám felmegy kecsóra a natixhoz tárgyalni velük élőbe a garanciáról.. ha ez nem jön be, akkor jön életbe a Bverzió amikor a halasi faszitól veszek ócsóér.. csak valahogy nem akaródzik még mindíg 4ezrenként a 2x kipuffcsere+ karbihangolás..
írjon már valaki hogy mivan, ha moccoztok merre, meg milyen vót, meg nyomjatok képet, vagy valami! mer így punny :)
Előre is köszi!sziasztok
ehhez már benya sem kell, speckó robeszolajjal műxik
Sztem ne fáradj a rajzolással, tudjuk h működik
Most ott a rajzon tartalék is van a benzincsapon és amikor mész menet közben akkor mikor már ott fent a benzin nem tud folyni megtorpan a motor és akkor hopp gyorsan elfordítod a csapot …..
semmi extra dolog nincs benne sztem ….
én jobban szerettem így mint hogy egy óra ami mutatja hogy mennyi van benne......