Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Aprilia RS 125
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
bencce
annyit szerintem az OBB is adott volna érte kiállítani mint balesetmegelőzési példányt...
Joe-Z
Gondolom nem 50-nel mentél
Látom volt borulás is, csoda h egybenmaradtál...
Jocirs
hát kicsit megcsúsztam a körúton... 7800 ft ot adott érte amugy a vestelep... mármint az ures kaszniért...
Joe-Z
Egy autó végzete.........
Kilóra megveszi egy vastelep.....
Ezt hogy hoztad össze?
Jocirs
jah akkor ezeksazerint nem :)
nah majd később jövök.
bencce
jól van helyes akkor nem a pózer fajtából való vagy:)
Jocirs
:) hát már volt 1 motorbalesetem azóta kaptam is 1 lemezt meg 11 csavrt abal alkaromba, hogy összetartsa... mondjuk nem én voltam a hibás...
bencce
biztos jó 5let az a motor?
Jocirs
kb ennyi maradt :(
Jocirs
hát ez valóban 1 szar helyzet :( kicsit én is kilennék...
bencce
remek:) gondolom az autóból már nem sok van...
ma kicsit borult idegállapotban vagyok mert a bnőmnek a volt barátjával kell találkoznia mert az valami fontosat akar pofázni... utálom azt a szánalmas bohóc faszt ugyh nyűgös vok de rohadtul....
Jocirs
beleaktam az adataimhoz a honlapom linkjét, csak hogy megtudd nézni a fejem... :)
bencce
őszintén szólva azt sem tudom kinek írtad, mármint most már igen. csak ez volt a reakció. de ne vedd sértésnek:)
Jocirs
nah mivan mér véditek is egymást? a vadászgörény a barátnőmé.... csak, hogy tisztán láss..
bencce
biztos neked jobb fejed van, ha vadászgörényezel
Jocirs
nah akkor 1 véleményen vagyunk :)
Joe-Z
Jó megfigyelő vagy
baluk
Ja. Ha hiteles akkor nem nyerő!
Kössz
akossrac
fekete után ,
akossrac
fekete részletre vettem úgyhogy részletek átvállalása 3200-3300 km körül van benne
baluk
Engem érdekel! Mennyi? Szín? Állapot? Km?
akossrac
hi van egy eladó 125ös 2006os rs-em ha érdekel valakit írjon
Jocirs
miért szopatnának széjjel? te megszoktál állni a rendőröknek? itt nem szokás :)..
Tyt
nem okoskodni akartam hanem segíteni. de tégy amit akarsz,végülis leszarom hogy szopatnak széjjel.
vdani666
Egyáltalán nem sajnos
, sőőt, ha rámkeresnek még meg is találnak adatbázisukban, képpel, újjlenyomatokkal
...
❮❮
❮
…
599 / 3518
598
597
596
595
594
593
592
591
590
…
❯
❯❯
Kilóra megveszi egy vastelep.....
Ezt hogy hoztad össze?
nah majd később jövök.
ma kicsit borult idegállapotban vagyok mert a bnőmnek a volt barátjával kell találkoznia mert az valami fontosat akar pofázni... utálom azt a szánalmas bohóc faszt ugyh nyűgös vok de rohadtul....
Kössz