Nem állítom, hogy nincs ilyen, de a használtmotor.hu meg tele van ilyen motorokkal. Az Én Thundercattom 7 éves és 43000km van benne úgy, hogy tavaly nem ment egy km-t sem.
nem tűntem én el olvasgatom a fórumot csak mostanában nem volt mihez hozzászólnom. én 1.150ér vettem a kiscicát 24e km-el, de erről másoknak csitt mert két év mulva 1.7ért akarom majd elpasszolni
sziasztok!
94"es rs 125-höz keresek plexit, tankborítást, első villa szimmering pontos méretét, típusát, illetve tanácsot a villaolaj mennyiségét és minőségét illetően.
Segítsetek!
mi találtunk most egy fasza kanyargós utat itt az Alföldön! Valami Mol telephez visz az út! Jó minőségű bár nem valami széles de a kanyarok nagyon faszák! Figyelni kell a kamionokra meg a traktorokra mert azokból van bőven!
Van itt Csabán egy csávó aki megvette 2 éve a GSX750F-et azóta van benne kb 3000km
Minek tekerni? Tiszta hülyeség! Motorozz amíg van benzin majd 50év múlva ráérsz bringázni
94"es rs 125-höz keresek plexit, tankborítást, első villa szimmering pontos méretét, típusát, illetve tanácsot a villaolaj mennyiségét és minőségét illetően.
Segítsetek!
Bringával unalmas
ügyes vagy, menj és inkább tekerj 1et ...
(feltéve ha az algyő-tisza-molos körforgalom-szeged közötti utakra gondolsz)
azóta lezárták, és csak a klubtagok mehetnek.
nembaj, az éjjel betörök, és megyek a siratóra az RSel