Azért az idomok tényleg nem vehetők itt számottevő tényezőnek, de én amúgy sem vagyok egy yamaha párti, de az a motor tényleg egy nagy rakás szar. 80 felett alig akar menni, berezonál meg minden. Azért a cbr-nek legalább van egy utazó 100-as tempója. meg csak 6 sebességes (igaz nem sokat ér benne) meg ha jól emlékszek a yamaha még ráadásul léghűtéses is
ybr egy akkora szemét, arra embert nem ültetnék... az idomozás az hüyeség, az benne van, ha emiatt aggódsz nem kell motorozni. autózni sem kasztni nélküli autóban tanulnak meg mert összetöröm úgyis:) cbr-ből legalább valamit kisajtoltak, de az ybr az komoyan mondom nem is megy, és oyan mintha szét akarna esni alattad, meg rezonál meg minden:) 1er mentem vele, maradandó élmény...
nem mintha olyan nagyon drágák lennének a gyári idomok a CBRhez..
Hát az YBR az egy minimálmotor.. Egy simson vérpezsdítőbb mint az! De munkába járni, futárkodni tökéletes!
Szerintem azért elég nagy különbség van közte. Amúgy meg sokkal olcsóbb a ybr, meg azért nincs felidomozva mint a cbr és ez egy esetleges csúszás esetén elég költséges is lehet.
ja a baki tető..az fincsí... csak mire simoval odaérek,kifogy a benya :D na majd (f)recskával..csak gumi is lenne alatta..amúgy te hol vetted a gumijaidat? sz"ted még lehet kapni normalis 16" osat is?
propuls! Miért kérdeztem rosszat? Itt nem az aprilia 125 rs hez lehet hozzászolni?
Engem azért érdekelnének az adatok, mert sehol máshol nem lehet hozzájutni. Amúgy sztem jó kis tanulómotor lehet!
Azért várom a válaszT!!
Hát az YBR az egy minimálmotor.. Egy simson vérpezsdítőbb mint az! De munkába járni, futárkodni tökéletes!
Engem azért érdekelnének az adatok, mert sehol máshol nem lehet hozzájutni. Amúgy sztem jó kis tanulómotor lehet!
Azért várom a válaszT!!
foldes01 most "rosszat" kérdeztél, itt mindjárt kitőr a háború
de majd hozzászokol, ez egy ilyen fórum
Tyt mester kérlek mesélj az RS-ről
Meg szeretném kérdezni hogy a 2006-os új rs 125 mennyivel tud menni? Illetve hogy gyorsul kb 100 ra? Előre is köszönöm!