nem is a végsebességhajhászás volt a lényeg..:) hanem az,h megy úgy,mint 1éve....eddig volt h félévente cseréltem benn dugót,mert hülye voltam és nem járattam be normálisan,de ez úgy tűnik jól sikerült
nem akarom fikázni a kymcot, de itt nállunk van az egyik haverom mutterjának és marhára csal az órája. Az is óra szerint 80at ment, de amikor mellette mentem a tzr-nek 65körül mutatott az órája.
hehe én is motoroztam ma..igaz "csak" a simsonnal..az is kapott majdnem egy 100ast..
150es kymco robesz oraja szerint még mindig tudja a 80at ..azon filoztunk hawerommal h kar h nem vmi hegyvidékesebb részen lakunk..keves a kaynar..ami van az meg szar minőségű aszfalttal van..
cagivámhoz is lenne alaktrész..csak a troják kidobta a kukába asszonta h még nem latott iet h vki ledarálta volna a ki1ensulyozotengely fogaskerekét..
Ehhh elég faja idő volt ma is és nem hagyhattam ki h ne mocizzak. Sikerült lemérnem a robim teljes végsebességét. Remélem h a mérőműszer nem volt bekötve a jardokhoz
Juhéé megvan a lendkerék
28ropi volt és még szinte uj egy 2005ös szarrátört gépröl lett levéve
Most nagyon örülök jól alakulnak a dologk
Csak gondoltam megosztom veletek , mert nem valami aktív a fórum
mikor felrakták a cikket, sztem még nem tudták, h robogójával ment, vagy az af1-el. s csak miután felrakták a cikket, s csak utána mentek ki a helyszínre, s csak utána csináltak képeket is. mert nekem is mondták, h még nem tudták, h robogójával ment vagy az af1-el......
amúgymeg ha belegondolsz nincs is olyan könnyű dolgom, mert a "kemény,okos,és nagy kan" címre sokan pályáznak még!!
amúgymeg tök uncsi lenne a fórum ha lenne olyan ember akit nem osztanának, ezért most szükségszerűen neked le kellett osztani engem.
De vigyázz, jön még a kutyára teherautó
150es kymco robesz oraja szerint még mindig tudja a 80at ..azon filoztunk hawerommal h kar h nem vmi hegyvidékesebb részen lakunk..keves a kaynar..ami van az meg szar minőségű aszfalttal van..
cagivámhoz is lenne alaktrész..csak a troják kidobta a kukába asszonta h még nem latott iet h vki ledarálta volna a ki1ensulyozotengely fogaskerekét..
Nagyon szép a Tisza!
Tiszapart- Mártély, ill Körtvélyes felé
mellesleg énis belecsavartam ma egy 100ast a gépbe, kurva szép idő volt!!!
28ropi volt és még szinte uj egy 2005ös szarrátört gépröl lett levéve
Most nagyon örülök jól alakulnak a dologk
Csak gondoltam megosztom veletek , mert nem valami aktív a fórum
amúgymeg tök uncsi lenne a fórum ha lenne olyan ember akit nem osztanának, ezért most szükségszerűen neked le kellett osztani engem.
De vigyázz, jön még a kutyára teherautó
imádom a beszólásaidat
megyek motorozni hurray