Most azoknak kéne elgondolkozni akik ilyen időben motoroznak! és farmer edzőcipő corduraruha meg ilyesmik... minnél kevesebb védőfelszerelés meg olyan minőségű annál több szög a koporsóban...(tudom legalább nem fogtok kiesni) de azért gondolkodjatok mielött holmi szar cuccokat vásároltok...
Egyébként Tuning!
"Ha az igekötő az ige előtt áll akkor ***** írjuk az igével, ha az igekötő az ige után áll akkor ***** írjuk"
Nem tudom, de lehet hogy át kellene ismételned (Jó Tanács!)
eddig pont hogy nem akartak venni, én mondtam hogy kell stb...... áhh "nem kell 50esre" ... és a baleset óta kell 50esre minden rosszban van vmi jó próbálom úgy fel fogni
rédzvét
(rá jöttem minden féle kell utcára motoros ruha, én hülye eddig tiltakoztam de legalább egy portektoros kabátot minden féle képen veszek nem szeretném így végezni)
Most azoknak kéne elgondolkozni akik ilyen időben motoroznak! és farmer edzőcipő corduraruha meg ilyesmik... minnél kevesebb védőfelszerelés meg olyan minőségű annál több szög a koporsóban...(tudom legalább nem fogtok kiesni) de azért gondolkodjatok mielött holmi szar cuccokat vásároltok...