Hát ez már nevetséges ami itt megy, egymást oktassátok ki
mondjuk hát nem tudom tuning, hogy tudja megállni hogy ne húzza oda mondjuk egy 600asnak mert én egy simsonról ültem át egy kawasakira még anno 2003-ban, szerencsére semmi gond nem ért még. Szerencsére. De nem az a legmókásabb ha nem akik ki oktassátok.
Amúgy én is így fórumon még régen nagyon sok embert felnyomtam, hogy így motoron gondolkoztam.
Na de nem ezért jöttem ide a többit intézzétek, ha nem van itt nyíregyházi ????
dadis jó a videó de itt az egész motorozás veszélyes nem csak az ucai.
itt nem a csilivilin meg az ujon van a hangsúly, az enyém 95ös szóval nem is tudom miért mondod... de ne keseredj el Tzr... nekem csak az nem tetszik h nem sportmoci:S egyébként jó (Y)
Ha tuning már megvette volna azokat a motorokat amiket eddig leírt, akkor már parkolóházat kellene neki bérelni. Mi bajod a 4Tvel? Ahogy látom nállad is megfordult....bár én nem fogok visszaülni 2Tre. 600ast akartam mint tuning , csak 27le-ről átülni 120ra az kicsit kemény! Ezzel motorozok 1-2 szezont aztán jöhet a következő. Nekem tetszik a színe, ízlések és pofonok...
Hát ez már nevetséges ami itt megy, egymást oktassátok ki
mondjuk hát nem tudom tuning, hogy tudja megállni hogy ne húzza oda mondjuk egy 600asnak mert én egy simsonról ültem át egy kawasakira még anno 2003-ban, szerencsére semmi gond nem ért még. Szerencsére. De nem az a legmókásabb ha nem akik ki oktassátok.
Amúgy én is így fórumon még régen nagyon sok embert felnyomtam, hogy így motoron gondolkoztam.
Na de nem ezért jöttem ide a többit intézzétek, ha nem van itt nyíregyházi ????
dadis jó a videó de itt az egész motorozás veszélyes nem csak az ucai.
Utcai motorozas rulz
mármint ha neked bejön akkor ok...
Csak tudod a puncinet...
Aztán elkalandoztam a Sportmotorról...
Egy gusztusos 2T motor után pont GS500???
ZŐŐŐD.
Nem sértés, nem fikázás kinek a pap kinek a paplan!!!!!
Van egy 2005ös rs125-ösöm eladó!!!!
Akit érdekel vagy tud valakit akit érdekel kérem írjon a sharky16@citromail.hu -ra!!!!