Én is VFR400 valamint Fazer 400után ültem a csicska 125ösre...
És aki ezért szar alaknak tart az a SZAR.
És megsúgom ha összejön egy 250es RS akkor másmilyen motor nekem nem is kell...
úgylátom itt mindenki sokat aludtdélután
Itt mindenki pihent, semmi fáradtság, csak a fikázás friss erőkkel
Inkább azt a fostos 3 videót elemezzük amit beraktam tegnap
Ki kerekezett már az RS-ével
Mi a Technikája??
Az 1értelmű hogy kuplungolni kell
de mész 500-es fordulaton, elkezded húzni, aztán 6-nál belekuplungolsz???
Vagy mész 6-7 ezres fordulatom kuplung és nyélgáz
Melyik a járhatóbb út
És az a váltásjelző sípolás
Kinek mi a véleménye róla
te mekkora majom vagy bazmeg.. mindenki leszarja motorodat te vagy a nyomorult kis kocsog nem a motorod. nehogymar bencehez hasonlitsd magad mert sirva fakadok
hát ti tiszta hülyék vagytok most mért kell basztatni a másikat ha nem egyből ha megvan a jogsi egy új gépet raknak alám ha nem 50esen vagyok még. akkor ennyi erővel bencce is ugyan olyan szar mint én mert csicska 125ösön ül még 24évesen ........ ugyan ez megy itt
úgy ugattok mint a kutyák mikor még egy rossz szót nem szóltam....
corsénak igaza van, csongi te meg lehet hogy olyan buzi vagy mint a képeken ha olyanokat nézzel .... no comment
dadis te meg télleg minden kit csak fikázni tudsz egy értelmes hozzá szólásod nem volt eddig nagyon, elhiszem hogy tudsz motorozni jól de már kicsit vissza vehetnél a tempóból
Ezt nem értem miért fáj neked???Mi a fasz nem nézhet ki jol a motor?? Talán minden motornak ugy kéne kinéznie mint egy romhalmaz???
És neked mi közöd az apriliához??
Voltál már a kecskeméti gokartpályán???
Vagy csak hallomásból ismered a rendszert???
Tény hogy olcsó, de kúrva kicsi is valamint nagy motorral nem is tudod élvezni...
És egy kicsit elhanyagolt a pálya állapota...
Egyébként a system az az hogy 5ezer Ft egy napra (500/15perc 1000/félóra)a bérlete de az sem csak a tiéd amíg lejössz pihenni mennek fel gokartosok stb. meg egyébként is az egynap szerintem kivitelezhetetlen...
De lehet hogy én vagyok puhány!
Én is VFR400 valamint Fazer 400után ültem a csicska 125ösre...
És aki ezért szar alaknak tart az a SZAR.
És megsúgom ha összejön egy 250es RS akkor másmilyen motor nekem nem is kell...