Hááát, akkor akinek most van sportkocsija/sportmotorja az élvezze ki
Mert utána jönnek a Hybridek
Milyen jólesz majd hidrogént tankolni
Meg nemlesz sok gond a sebességbetartatásával
Jah srácok itt a vég a legoptimistább előrelátások szerint is 2020-ra kimerülnek az olajkészletek . A kutatók többsége szerint már 2010-re nagyobb lessz a kereslet, mint a kínálat, és kva nagy áremelkedések lesznek . áhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Igen nálunk a Kandósok mondják a villamosmérnökök a sok kocka,b.zi,nyomorék gyerek. Büfészak??? hmmm hát nemtudom te hova jársz de a BMF-en k.rvára nem az Úgy szórják az embereket ahogy kell
Csongi: ha nem lennél olyan sötét mint amilyen vagy akkor tudnád miről beszélsz és nem ilyen szöveggelk jönnél h "hogy kell műszaki managerkedni" Nagyon okos vagy gratulálok Egyébként nagyon sok területen el lehet ezzel a diplomával helyezkedni akár az autóiparban vagy akár bármelyik műszak cikkeket gyártó cégnél....
Öcsém azért kell ilyen szakokat választani mint pl a műszaki menedzser amit ha megcsinálsz el bírsz majd helyezkedni!!!!! Menj fel bárhová ahol álláshírdetések vannak. k.baszott sok álláshírdetés van evvel kapcsolatban!!!!!! Egy bölcsész diplomát nyugodtan lehúzhatsz a wc-n ezt nem!!
Egy jó szakma, aztán valami jó diploma, amivel lehet valamit kezdeni. Elsőt már elbasztam, úgyhogy sajnos marad a második ami meg nagy szopás... és nem is biztos h sikerül
én bátyámat helyzetét vettem alapul ahogy én már nézem a South Parkot ő meg akkor kezd el tanulni és éjjel felkelek hugyozni ő még mindig tanul ( Szent István Egyetem Gépészmérnök)
szal ez nekem nemhiányzik ja és ez megy rendszeresen nemám 1évben 1-2 nap...
Tudom késöbb nagyonfaxa lesz neki mert majd sok lóvé meg stb de lehet nagyon nemígylesz...
Csak kérdezte a fiatalság hogy mi merre hogyan aztán gondoltam leirom hogy nem az az élet mint középiskolában...nemvéletlen hullanak ki az egyetemekről az arcok...(érdekességképpen bátyámék 150en kezdték és 15en vannak asszem )
egyenlőre a jó átlagon meg egy csomótárgyból emeltszintű érettségin meg nyelvvizsgán járjon az agyatok mert akkor felvesznek titeket kurvajónevü szakképzésekre (mind1 mi csak Menedzser legyen a vége) aztán már csak a sok lóvé kell hogy a tandíjat meg a sok faszságot közbe tudjad fizetni...ja és kb annyit tanulsz egy ottani kisdolgozatra mint majd az érettségire
Ja és ezek után ha fingod nincs az életről akkor lehuzhatod a retyin a diplomádat me nemfognak utánnad rohanni me neked diplomád van... KB ígylátom a felsőoktatást napjainkban én Szakmát nyomok de ott is szopatnak
neeeeem, ez egy olyan jó kar és szak, ahol ha tanulsz, elmondhatod magadról aktuális helyen és időben (Joe ebben király :) ), hogy "én műszaki iskolába járok, épp ezért jobban tudom hogy ez így meg úgy van" ,és " én gazdasági iskolába járok, épp ezért jobban tudom hogy ez így meg úgy van" :)
Mert utána jönnek a Hybridek
Milyen jólesz majd hidrogént tankolni
Meg nemlesz sok gond a sebességbetartatásával
Remélem találnak még valami gecinagy olajmezőt