egyébként félreértés ne essen én sem voltam valami sokat pályán. de soxor terveztük de senki nem jelentkezett h jönne. csak egy példa. május 20-án egész nap FULL ingyen volt a h.ring. fórumról én voltam kint meg egy cbr125ös srác, Zoli. ennyi... ennyit az összehozok 10 rs-ről...
miféle koksz?
nem hiszem hogy okot adtam volna hogy ilyeneket állíts. nem hiszem hogy valaha olyat mondtam volna Rólad, hogy a motorozásod szerencsétlenkedés.
innentől kezdve vége a jómodornak, és csak annyit mondok: kapd be a faszom...
megnézem mikor szedsz össze te magadon kívül 2 embert egyáltalán. azok is az utcából lesznek összverbuválva mert fizeted nekik a belépőt:) itt jóideig mindig kérdezgettük a népet ki jön e-ringre ki jön e-ringre, ki jön mátrába. ehhez képest kornéllal meg csabival motoroztam mindig. főleg csabival. elején még volt iyen nagy túra jött krisz meg f4ter meg cbr-esek de nyár közepe fele senki a füle botját nem mozdította.
jövőre sem számítok másra, csabi, kornél, jamal, fábián az akik sztem járni fognak pályázni. meg dadisék.
szedjed ra a kokszodat az majd meggyogyit.
durvan nem vagy tisztaban a motorozas szo jelentesevel, amit te csinalsz az csak egy szerencsetlenkedes, foleg telen.
ja alkalmatlan mivel a subaru egy RS4es 300as tengelytávval és csak rs4es kategoriában versenyezhet.Picit szabálytalan a dupla kipufogó aminek csak optikai haszna van dehát így szép és kész a másik egy 21es savage eszemben sincs vele versenyezni.
ha figyelmesen elolvasnád amit írtam Kolléga, láthatnád hogy pont nem agonizáltam, h megcsúsztam, csak mondtam h mekkora király az RS meg a gumi, hogy nagyon pontos a visszajelzés!
Az, hogy Te nem motorozol ilyen időben, az még engem rohadtul nem fog visszatartani! Én motorozok bármilyen hidegben, hiszen nagyjából szarok a körülményekre, mert IMÁDOK motorozni! Legyen eső, hideg vagy bármi. Nem vagyok az a típus aki megijed egy kis hidegtől!
nem hiszem hogy okot adtam volna hogy ilyeneket állíts. nem hiszem hogy valaha olyat mondtam volna Rólad, hogy a motorozásod szerencsétlenkedés.
innentől kezdve vége a jómodornak, és csak annyit mondok: kapd be a faszom...
jövőre sem számítok másra, csabi, kornél, jamal, fábián az akik sztem járni fognak pályázni. meg dadisék.
durvan nem vagy tisztaban a motorozas szo jelentesevel, amit te csinalsz az csak egy szerencsetlenkedes, foleg telen.
tudod, csigalom, nyugavér! tudom mit csinálok...
És tökjó átlagomvan, meg minden, holnap generátorprojekt
de... tudodmit? megérte!
Mondjuk nekem a terepgumi ígyis úgyis csúszik
Az, hogy Te nem motorozol ilyen időben, az még engem rohadtul nem fog visszatartani! Én motorozok bármilyen hidegben, hiszen nagyjából szarok a körülményekre, mert IMÁDOK motorozni! Legyen eső, hideg vagy bármi. Nem vagyok az a típus aki megijed egy kis hidegtől!