a lánckerék pedig ugy mozog ahogy probáltam ábrázolni De ez nem olyan gáz mert már meg van nyulva 1-2 fog rajta szal sztem egy csere orvosolja majd a problémát és ez már elvan kopva és azért csinálja
Az első tengelyén rajta volt a tengelyen lévő gumigyűrű???
Egyébként én is jártam már úgy hogy szét esett a mágnes...
Pont az új ára miatt a bontott is ökör sokba keről...
Mennyier van szétjőve???
Szó szerint szétesett (mert az enyém igen) vagy lenkerék alján elrepedt és kimozdult kifelé???
Meg az enyémet apa kúrta szét mert ő ért hozzá címszóval.
a következő problémám hogy a lánckerekeknek elég nagy a holtjatékat (értem ez alatt azt hogy pölö az első az mozog föl le meg minden irányba és sztem eléggé szét van kopva és cserés lesz) a hátso az jo de miután kivettem a kereket és oldalára fektettem akkor nézegettem a hátsót és annak is föl le van egy bizonyos mozgása ami nemtom hogy nrmális-e vagy sem
Hát nagyábbol szétszedtem és a következő problémáim vannak:
a lendkerékben a mágnes darabjaira hullot italmondonal néztem és a 90ropi az elég huzos...
Most majd felveszem a kapcsolatot néhány bontós sráccal.... mert sztem csak azt a mágnest körben külön nem lehet venni mert ahogy néztem elég speckon volt belefogatva és ezt házilag nem lehet összegányolni
Nah mivan itt??? máskor 4 oldalakat olvasok vissza most meg panagás
Nah akko majd akkor én mondok valami ujat
Unatkoztam délután aztán golndoltam kicsit szétkapom a gépet mert nem igazán volt okés 1-2 dolog
mondjuk nem ítélem el őket,de azért.....mondjuk az komoly volt amikor bent voltunk 2 hete és mentek a mosdóba kannás bort inni a takarítónővel, mi sírtunk annyira szakadtunk
Bencce!
melyik nap leszel itt? És meddig tart a melód? Sörözésben benne vagyok! hétfőn 7ig vok szegeden, utána csütörtökig minden nap 4ig, szal utána ráérek! Ja kedden megyek (ha minden igaz) beiratkozni jogsira, szal örülhet mindenki :)
A mágnes peddig annyira ment szét hogy hát kurvasok darabba
Egyébként én is jártam már úgy hogy szét esett a mágnes...
Pont az új ára miatt a bontott is ökör sokba keről...
Mennyier van szétjőve???
Szó szerint szétesett (mert az enyém igen) vagy lenkerék alján elrepedt és kimozdult kifelé???
Meg az enyémet apa kúrta szét mert ő ért hozzá címszóval.
a lendkerékben a mágnes darabjaira hullot italmondonal néztem és a 90ropi az elég huzos...
Most majd felveszem a kapcsolatot néhány bontós sráccal.... mert sztem csak azt a mágnest körben külön nem lehet venni mert ahogy néztem elég speckon volt belefogatva és ezt házilag nem lehet összegányolni
Nah akko majd akkor én mondok valami ujat
Unatkoztam délután aztán golndoltam kicsit szétkapom a gépet mert nem igazán volt okés 1-2 dolog
Este ki merre??? Kornél? Bence? Én Jam-ben leszek a Mammut aljában
Tyt: minek az Ak jogsi??? VAn már A1-ed nem??
melyik nap leszel itt? És meddig tart a melód? Sörözésben benne vagyok! hétfőn 7ig vok szegeden, utána csütörtökig minden nap 4ig, szal utána ráérek! Ja kedden megyek (ha minden igaz) beiratkozni jogsira, szal örülhet mindenki :)
Tölts fel fényképet meg telszámot aztán meglátjuk