hy láttom nagy a pezsgés és vannak kreatív emberkék
nekünk már van itt egy motoros csapatunk és még azóta se találtunk ki neveket ebben kérem a segítséget.
amik érdekessek lehetnek: Kunszentmiklós-iak vagyunk, speed motorosok és robogósok utcán szoktunk motrozni de ott mindent csinálnk néha meg is bánjuk, és ez olyan team vagy club lenne
szal nemértem ha a világhálón millió alap információ fennvan megkérdezi itt egyből, úgy hogy utánna se nézett a dolgoknak....végtére ez egyszerübb
Szal a kedves Fórum olvasóknak, kezdő motorosoknak üzenem hogy ha felteszi a kérdését pl: hány literes az Rs tankja, milyen gyertya kell bele ... akkor necsodálkozzon hogy leoltják őket...
Kérdezzétek meg ezeket MSN en vagy a Net en nézzetek utánna...
Ezt ugye Békéscabán vetted
mert így képről 99% hogy onnan
Megismerem mert a srác elcsúszott vele és az oldalán láccik a matricán ....
de lécci erősíts meg
nekünk már van itt egy motoros csapatunk és még azóta se találtunk ki neveket ebben kérem a segítséget.
amik érdekessek lehetnek: Kunszentmiklós-iak vagyunk, speed motorosok és robogósok utcán szoktunk motrozni de ott mindent csinálnk néha meg is bánjuk, és ez olyan team vagy club lenne
ma még pl. senki sem kérdezte meg h mennyit megy az RS, hány lovas, és hogy hitelre vetted e?
szal nemértem ha a világhálón millió alap információ fennvan megkérdezi itt egyből, úgy hogy utánna se nézett a dolgoknak....végtére ez egyszerübb
Szal a kedves Fórum olvasóknak, kezdő motorosoknak üzenem hogy ha felteszi a kérdését pl: hány literes az Rs tankja, milyen gyertya kell bele ... akkor necsodálkozzon hogy leoltják őket...
Kérdezzétek meg ezeket MSN en vagy a Net en nézzetek utánna...
Dugót cserélj benne, mert kicsit lötyögős a mostani benne
amúgy jó motor ...
mennyiért vetted ha nem vagyok indiszkrét
mert így képről 99% hogy onnan
Megismerem mert a srác elcsúszott vele és az oldalán láccik a matricán ....
de lécci erősíts meg
ejj de jó lenne má" mocizni..