na jó én ezt komoyan nem hiszem el már...
nem lehet valaki ennyire sötééééééééééééééééééét. legalább ne bizonygasd könyörgöm igen pl "A hát ha sokat hajolgatunk megfádul" vagy. "Hát ha Gábor itt lenne, tudna segíteni"
Úristen
"akkarok eről"
könyörgöm állandóan azt írod h "akkarok"
azt a képes dolgot remélem h nem gondoltad komoyan h betolsz egy képet és itt majd mindenki azt mondja: na bazz tuning igazad van, tényleg már a képen is látszik h azt mondja h jó szágok...
már általános iskola 2-ban nem írtam iyen hüyeségeket. "jó szágok" meg "minden ki". Esetleg elgondolkoztam 1-2 j-n meg ly-n de ennyi. ráadásul folyamatosan így írod tehát nem félreütsz hanem ennyire tudsz helyesen írni. már bocccs...
Ez elég szánalmas
1 valamit tudomásul kell vennetek mielött mindíg a másik anyagi helyzetét firtatjátok!:15 évesen X százezer forintos motorotok van-ergo totál ciki ennek fényében a másikra kiabálni,hogy anyuci a picsája alá tette a vasat!15 évesen SENKI sem kapar össze 500000Ft-ot !!!Max.akkor ha olyan,hogy 1 ft-ért még a csigát is átkíséri a zebrán!De ezzel nem is lenne semmi baj...csak akkor legalább ezt a témát mellőzzétek
Az utóbbi időben mindenki harcikakas lett is és mindenki pofán akarja baszni a másikat...
Na tavasszal csinálunk 1 RS 125 talit és akkor ott lehet ösznépi bizkózás
nem lehet valaki ennyire sötééééééééééééééééééét. legalább ne bizonygasd könyörgöm igen pl "A hát ha sokat hajolgatunk megfádul" vagy. "Hát ha Gábor itt lenne, tudna segíteni"
Úristen