Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hallod Jamal akkor mennyi volt a gyújtáselektronika??????????
jah és nagyon szép a moci JAMAL!!!!
zsírzsír zsír
majd ha meglesz a ruhám meg a jogsim akkor mennék természetesen...meg akkor szervezzünk egy kis talit és akkor fel is mennék Pestre :P autópályán
Nekem lenne, csak majd később mert most kaptam kb 1 hónapja de abból 3 hétig szar volt a gyújtáselektronikám, szal ma mentem vele először elég sokat.
Majd pályán... Télleg lenne kedvetek jönni pályázni? Nekem levették a gipszet már megyek is!
én még nem döntögetek vele annyira, még szokom a moccot........
LOOOOOL
most nézem mi a szösz neked is Dunlop Sportmax-aid vannak :) ugyanolyan henger...ugyanolyan gumi...
szép szép, de nincs elkopva a lábtartóban a koptatócsavar :D
nekem is vannak fel is töltöttem az adatlapomra csak az a baj h 21xx*16xxröl lekicsinyitette nagyon :( egyébként nagyon szép esztétikai állapotba van a mocid JAMAL ;)
Csináltam ma még képet a picikémről....
enyémnek iszonyat jó hangja van ezzel a karbon kipuval
Nekem a Gilera is olyan hogy 7000-nél kezd átállni és kezd megszűnni a mély hang mondjuk ezen a motoron kicsit fura mert szinte nem is gyorsul és gyengének érződik majd 8000-től jön meg a mély pörgős hang és igazából 9000ezer után megy disznón de akkor már megjön a hanngja is!!!!
nem valami gyors müvelet :D
igen azt lehet
jaja 7800ra nyit ki teljesen
Leszedtem a tankot, rákötöttem egy csövet , szóltam anyámnak fogja a kannába majd tartalék és kb 10 perc múlva kijött minden
szerintem is 7000 felett nyit,de inkabb 8000.
6500-nel max a kipufogo miatt indul el!Mert mar jo neki az a fordulat,egeszen 8000-ig,aztan mar ott gatolja a power azert kell kinyitnia es megy tovabb 11 000ig
SMKP!
mert már k****ra idegesít h ott áll benne a kis 125ös kedvenc én meg csak az RS 50et használhatom... :(
hogy szedtél ki belöle minden benyát? nah én is igy vok kb. 3 hete nem motoroztam mert nincs meg a jogsi hanem csak most csinálom :D 1ébként 16 év elött ki se lehet menni a forgalomba vezetni?
Nem tom mert 3 hete nem mociztam a kurva elektronika miatt, ma mentem először. Csontra kiszedtem a tankból minden benyát és aztán beletöltöttem pontosan 12 litert 1:30-ba, lenulláztam aztán ennyi. Majd ha kiderül szólok.
ja hát énis csak megfigyelésböl mondtam egyébként JAMAL neked mennyit esznek a lovak?