milyen power van az RS-en?hany allasu?
Mert az NSR-nel 8000-nal nyit,NS 400-nal 7500-nel,ezert nem hinnem,hogy egy ujabb motoron mar 6500-nel kinyit.
RGV 250 2 allasu es 8-nal meg 10-nel nyit.Szoval szerintem a 8 000 olyan atlagos.
Az én Cagivám is ugyanezt csinálta, csak az 3800-4000 körül. Odáig gyorsult, akkor kb egy 200-as tartományban dadogott, aztán onnen indult meg rendesen.
Én a hengerfejből lesíkoltattam 0,5mm-t, utána teljesen eltűnt ez a dolog, nem volt benne "luk". Utána simán eltötyögtem vele 2900-as fordulaton 50-nel, és onnan csak a gázt kellett húzni. Nem volt dadogás, rángatás, simán átlépte azt a tartományt, és 4000-től elindult.
tön tön tön?Most mar tudom!
Mikor nyit a powerja az RS-nek?
Ha az,amire gondolok,az nalam is van 6-7 kozott vhol...amikor kicsiket fura a hangja...amolyan vihar elotti csend...amolyan valaszto vonal...az alatt nem megy,ott kezd el eledezni,viszont felette kezd megindulni.Nem tudom pontosan miert van ez,mivel jo regota mas motorral nem mentem csak az NSR-rel igy nem tudok nyilatkozni.
En arra gondolok,hogy az pont egy olyan tartomany ami a kipufogonak nem jo,ezert lehet jobban remeg a membran,vagy nem tudom...
mindig is csinálta... szóval ugy ugrál abban a 2-3 százas tartományban, mint amikor le akar fulladni... nem lefulladni akar csak ahhoz hasonló a mozgása. szóval pörögö h rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aztán 6500 és tön tön tön aztán 6700 és sikítva ííííííííííííííííííííííí
A zxr 250 egy rakás szar!! Az rs simán odateszi még gyárilagis!! A zxr 4 ütem az rs meg 2ütem hiába 250 cm3! Az rs nem csak a zxrt fogja hanem ott van még a fzr 250 a gsx 250R meg a többi!! De én még egy full polinis RSt mellé mernék tenni egy zxr 400 ashoz is nem hiszem hogy naon lemaradna!
csak az RS kicsit odaveri a ZXR 250-est... hihetetlen hogy ezt egyes emberek nem tudják felfogni csak azt hajtogatják h 250 ccm az 2X annyi mint a 125! nem egyenesen arányos...-
hallod matt azt honnan szeded h rs 125-ös vége 180??kawasaki zxr 250-nek annyi!!haveromnak 1 éves gépe van ujonan vette és 162 volt a max amit lejtőn kihozott belőle!!
a 94-es 6500-nál nyit azt mondja a nő....
a többit nem tudom, utánajárok...
Mert az NSR-nel 8000-nal nyit,NS 400-nal 7500-nel,ezert nem hinnem,hogy egy ujabb motoron mar 6500-nel kinyit.
RGV 250 2 allasu es 8-nal meg 10-nel nyit.Szoval szerintem a 8 000 olyan atlagos.
Én a hengerfejből lesíkoltattam 0,5mm-t, utána teljesen eltűnt ez a dolog, nem volt benne "luk". Utána simán eltötyögtem vele 2900-as fordulaton 50-nel, és onnan csak a gázt kellett húzni. Nem volt dadogás, rángatás, simán átlépte azt a tartományt, és 4000-től elindult.
thanx!
Mikor nyit a powerja az RS-nek?
Ha az,amire gondolok,az nalam is van 6-7 kozott vhol...amikor kicsiket fura a hangja...amolyan vihar elotti csend...amolyan valaszto vonal...az alatt nem megy,ott kezd el eledezni,viszont felette kezd megindulni.Nem tudom pontosan miert van ez,mivel jo regota mas motorral nem mentem csak az NSR-rel igy nem tudok nyilatkozni.
En arra gondolok,hogy az pont egy olyan tartomany ami a kipufogonak nem jo,ezert lehet jobban remeg a membran,vagy nem tudom...
eddig nem csinalt ilyet?
Es szerinted nem draga a CBR 125, 800 000-ert vagy mennyi?
nem drága 1 300 000-ért???