Nekem AGV S4-es sisakom van... nagyon jó sisak szerintem és leteszteltem esés szinten is ... rendesen védi a búrám és nem is látszik rajta semmi karc semmi... szal csak ajánlani tudom.. én 68-ért vettem most valamivel olcsóbb
Hát N750VX-et megkapom most Pardiban 25000-ért, K Series nem tom mennyiér, az egy telefon, abba meg az a jó, h ha szar akkor csak visszaküldöm a srácoknak. Pardiban nem biztos h olyan jó arccal fogadnának Szerintem AGV-t olyan 20ért megüzletelem. Akkor meg az AGV jobban megéri Nem járt mostanában valaki Superzone-ban?
Azért akarja alkatrészekbe mert lehet rotty állapotban volt azmeg 200rongy és alkatrészből meg lehet jobban kiszál szerinte, de hamar ráfog jönni hogy nemugyvanazahogyaztőelképzelte
Sokminden rajta fog maradni, mert senki nemvesz olyat...
én meg csak az MDS-re szavazok... 40ért ennél jobb bukót nem hiszem h bárki talál (Rossi versenyzett benne).
lassan 2 éves és kurvajó!!! nagyon szeretem
TZRr,
áh nekem pénzügyi okok miatt elmaradt a hétvégén a mocizás.. kocsival jártam a 47es vhely szeged közötti részén, és énis sok mocist láttam.. irigyeltem is őket... :(
Hát N750VX-et megkapom most Pardiban 25000-ért, K Series nem tom mennyiér, az egy telefon, abba meg az a jó, h ha szar akkor csak visszaküldöm a srácoknak. Pardiban nem biztos h olyan jó arccal fogadnának Szerintem AGV-t olyan 20ért megüzletelem. Akkor meg az AGV jobban megéri Nem járt mostanában valaki Superzone-ban?
Sokminden rajta fog maradni, mert senki nemvesz olyat...
na?
és mennyi alkatrész hiányzik ehhez???
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
legalább annyira nem fáj a szivem
Jó ehhez hozzá tartozik hogy hólapátoláshoz még nem öltözöm fel úgyhogy pólórövidgatyapapucs
lassan 2 éves és kurvajó!!! nagyon szeretem
TZRr,
áh nekem pénzügyi okok miatt elmaradt a hétvégén a mocizás.. kocsival jártam a 47es vhely szeged közötti részén, és énis sok mocist láttam.. irigyeltem is őket... :(