Szerbusz:)
Hát legyűrtem már kemény 1000km-t vele, úgyh mondhatom h tegeződünk már:). 10 fok alatt 1x indultam el, akkoris azért csak mert muszály volt, de iszonyatosan csúszkált a segge, pláne ezzel a fos gumival... Már várom a jövő évi euroringezést , na ezt ne vedd kihívásnak mert eszemben sincs ilyesmi
üdv
Nos Tyt. Én kb. 3 napja olvasgatok a fórumon. És amint látom már elég régóta megy ez a fórum több mint 400 oldalt irtaok már. De végülis ha joban letutdsz irni egy jó hosszú mondatot h pl. olvassak vissza meg minden mint h csak anyit irtál volna h : igen, részltre v vmi hasonlót én azzal is megelégedtem volna. Csak hát azt hittem h ezen a fórumon normális emberek vannak de ezek szerint tévedtem. De azért kössz szépen:/
én inkább felkötném magam.
Fejfájás miatt ma eljöttem közgázról, de általában elküldöm a tanárt a ... ba.
Ő is utál, de hogy biztos legyen benne a folyosón meglátom undoródó pofát vágok és elfordulok
Nincs valami érdekesebb?
Vdani, vár rám egy 450oldalas mikró, egy 400oldalas marketing, 2 rohadtvastag management, egy politológia, egy szociológia, és egy kalkulus könyv. ha gondolod segíthetsz!
Mountain Bike topicba is írogacc??
Hát legyűrtem már kemény 1000km-t vele, úgyh mondhatom h tegeződünk már:). 10 fok alatt 1x indultam el, akkoris azért csak mert muszály volt, de iszonyatosan csúszkált a segge, pláne ezzel a fos gumival... Már várom a jövő évi euroringezést , na ezt ne vedd kihívásnak mert eszemben sincs ilyesmi
üdv
nem akarom hogy a szívedre vedd, aztán még itt rosszat álmodsz, meg pszichés problémáid lesznek.
egyben kifizettük.
üdv
Fejfájás miatt ma eljöttem közgázról, de általában elküldöm a tanárt a ... ba.
Ő is utál, de hogy biztos legyen benne a folyosón meglátom undoródó pofát vágok és elfordulok
Nincs valami érdekesebb?
Vdani, vár rám egy 450oldalas mikró, egy 400oldalas marketing, 2 rohadtvastag management, egy politológia, egy szociológia, és egy kalkulus könyv. ha gondolod segíthetsz!
RSkornél, hülye nem vagyok!!! :)