épp ezért. Van napi 2 zöldfülű és mindenki megkérdezi ezt. Attól, hogy új vagy nyugodtan visszaolvashatsz. Arról szól a fórumozás, regisztráció után átolvasod a fórumot aztán írsz. ne bántásnak vedd,,, csak érted.
Hali. Egy pár dolgot letudna nekem vki irni a 125 ö rsről? Hogy milyen a teljesítménye, fogyasztása, végsebessége, gyorsulása, megy hogy hogyan éri meg venni egy ilyen gépet használtan is vagy újjonnan? Kössz az infókat előre is.
bence akkor ti hogy mentek el túrázni meg így gyorsulgattni meg minden felé ha nagyon 160al nem mehetek mert megragad, akkor már majd nem ott vagytok mint a egy cbrrel nem ?
tuningot felejtsd el....max 1 kipu rendszer kell neki az 70 ezer körül ha nem boltból veszed,meg lehet játszani 1 gyűrűs dugattyúval meg 160as polini hengerrel,de az szétkúr sok mindent
2 változat van az erősebbb az ca. 30 paci,a gyengébbiket nem tudom de kb 15-20 lehet. végseb meg 160-170 körül,de ezt úgyse sokszor fogod megnézni...vagy hát nézheted csak ha több ideig ott tartod akkor megragadhat...fogyasztás meg 6-8 liter
Hali mindenkinek!
Az lenne a kérdésem(lehet hogy már elhangzott..),hogy az új 2006 os rs125 ben hány lóerő van és a végsebessége kb mennyi lehet .Minden oldalon mást írnak..22,28,30,36 most melyik az igazság?Az egyik szalonban is 22 őt a másikban pedig 28 at mondtak...
Előre is köszi
Cagiva 125! megtaláltalak! Nem tudom ki vagy, de ne véleményezzél engem ha te sem tudod ki vagyok! valami sr fejidomról beszélsz és közben cagivad van. Vagy mit akarsz?!
fogyasztás? 6-8liter
végseb? hát ahogy xlzx is mondta 170körül de ha sokáig ott tartod megragad