nekem csak azt kell vennem tavasszal megjött már minden kivéve a láncot dehát azt majd az első szép tavaszi napon felteszem... valamikor a napokban meg is rendelem... csak előbb megszámolom, hogy a mostani hány szemes
miért nem tavasszal veszed meg? én is csak akkor fogom. nem tesz a hideg jót a gumiknak de nekem is el kell vinnem muszájból egyébként mert másik felnire lesz téve. jövő héten viszem. bár könyebb a dolgom mert ki van már szedve csak azután viszem el miután megperselyezik az agyat....
jólvan elhiszem, de nem nagyon akaródzik már mocival kimozdulni mert picsahideg van, mondjuk a diákhitelem meg 15.én jön és akkor akarok gumit venni, nemtom hogy viszem el gumiztatni
A sok tirpák geci, te Z3 ne okoskodj, mert te kezdted az egészet azzal h isteníted a tzr-ed h bármilyen robogót simán lenyom. Az RS-t kvára nem hasonlítottam a tzrhez... Csak azt mondtam, h van egynéhány robesz az ismeretségemben, ami megeszi uzsira az isteni tzred... Az már más volt amikor láttatok egy videot egy folytott rs-ről aminek a vége 120-volt és vagy 6 buzi elkezdett oltani, h egy nyomoronc csopper otthagy bármikor(Waro, ebben te is benne voltál). Na akkor hasonlítottam az RS-t. Jah amúgy oltásról. Elhiheted, h nem csak fórmuon oltok(kis tirpák fasz vagyok...), sőt fórumon szinte sose oltok. Te meg mindig idejössz mint a bölcs békebíró aztán osztod az észt. Na ez se jobb. na pá ide se nézek többet, ez szánalom ami itt megy. de mostmár télleg
ne röhögj gyökér:) ráadásul az a szivoszál kb 5 cm hosszu volt és azalatt 3-t fordul mega körül! viszont én vettem már h legközebb pótoljuk ezt a hiányosságot... mikor csináljuk?
különben is kikergetsz a laptop mögül a qrva motorbőgetéseddel, összelocsolod az egész kocsibeállót fékolajjal és még csövet sem hoztál magaddal a légtelenitőcsavarhoz illetve hoztál egy iyen tekervényes koktél szívószálat és aztán csodálkozol h nem lett oyan jó, amikor azt se tudtuk hogyan álljunk neki! viszont maradt még elég sok folyadék, a hátsó féked qrva jó lesz már!
benji igazi laborkisérleteket fog végrehajtani
minek akarsz egyébként ilyen géppel 190-t menni? miért nem vettél egy 250-es rs-t vagy 400as zxr-t abba belefér ez a tempo, ebbe nem igazán... oyan áttételsz fogsz a végén csinálni h 3asban már egy hegyre nem fogsz tudni felmenni, 2 személlyel meg a vonat is gyorsabban fog gyorsulni. de min1 végülis a te dolgod, csak nem tom nem igazán erre van ez kitalálva. a 17-es meg tuti jó lesz rá, de igazából aminek a belső fogazata jó akármit tehetsz. én kiváncsi vagyok egyébként mi lesz. ha jövőre tényleg belevágunk 1-2 versenybe akkor marad ez az áttétel, ha pedig lesz e-ringen, oda szerintem veszek előre egy 14-est hátra meg 40-est h hasítson, ugysem kell oda több sehol sem 120-30-nál...
figyelj tuki nem az a lényeg hogymenyi lesz a vége hanem az hogy 190-et menjen és amit írtam abban is az állt:,,szerintem megy majd 190-et" szal ennyi ja és aki fikz hogy ez nem lehet mert nincs ilyen áttétela annak aztüzen nem csak hogy tudják én a mocot így vettem most tuninolm és majd ki lesz kisérletzve hogy mi a jó neki lehet hogy nem kell 17-es eléglesz a 16-os nem tom majd meglátom:
Z3 a bölcs békebíró
minek akarsz egyébként ilyen géppel 190-t menni? miért nem vettél egy 250-es rs-t vagy 400as zxr-t abba belefér ez a tempo, ebbe nem igazán... oyan áttételsz fogsz a végén csinálni h 3asban már egy hegyre nem fogsz tudni felmenni, 2 személlyel meg a vonat is gyorsabban fog gyorsulni. de min1 végülis a te dolgod, csak nem tom nem igazán erre van ez kitalálva. a 17-es meg tuti jó lesz rá, de igazából aminek a belső fogazata jó akármit tehetsz. én kiváncsi vagyok egyébként mi lesz. ha jövőre tényleg belevágunk 1-2 versenybe akkor marad ez az áttétel, ha pedig lesz e-ringen, oda szerintem veszek előre egy 14-est hátra meg 40-est h hasítson, ugysem kell oda több sehol sem 120-30-nál...
-Gearbox
6 speed.
1st 10/30 (0.33)
2nd 14/29 (0.48)
3rd 17/27 (0.63)
4th 19/25 (0.76)
5th 21/24 (0.87)
6th 22/23 (0.67)
Primary drive
Gearbox: 63/19 (3.31).
Final drive
Chain: 17/40 (2.35).