A fogyasztáshoz.
az enyém 5-6al megelégszik... (általában padló, de van h pihentetem, város, vegyes) egyszer összehoztam egy 7-8litereset de az végig hatos padló volt...
Akkor ezek az RS-ek kurva jol kajálnak én csak álmodtam 6 literes fogyasztásról
a legjobb amit mértem az 6.5 liter volt de akkor csak föut 100 al power alatt 7000 fordulat (járatós volt a drága) na akkor volt 6.5 lityó amugy csak ezen felül a nagy átlag az 7.5-8.5 liter volt de mondom csak városban ha végigjasszerkodtam akkor éppen h elég volt 100km-re egy tank benzin!!
Na most srácok lehet h nem bennem van a hiba hanem ti jártok 3000-s fordulaton 60 al ugy elhiszem a 6 litert vagy nem tudtok számolni
power alatt 6-7 liter ugye csak viccelsz
Sztem simán el lehet járni (28-assal) 7-8al úgy hogy power fölött mész
A 10 az kurvasok
meg a 6-7 is (power alatt)
nagyo kíváncsi leszek a fogyasztásra
Az Sp-men anno volt asszem siktolattyus 34-es tuningkarbi hülye vagy etetni kellet rendesen de ment is a gép!! Ja városi fogyasztás 10 liter felett volt
Üdv
nem rég volt itt mátészalkán gyorsulás 200m es a gyári rs emmel 2 lettem
egyedül egy cr fogott meg igaz 3 voltunk csak a kategóriába
most jön a tél és jön a tuning végre ...
fog jönni valaki madarasra rendszeresen?
én most kivételesen sz-fehérváron vagyok itt napi 10 órás hitelvizsgálat rulz van, de szerencsére ma befejezem, és csütörtök pénteken már pénzmosás és inkasszó vizsgálat rulez lesz
hát egy karbiank majdnem mind1 h uj vagy régi, azon sokminden nem romolhat el viszont mondtad h jövőre látogatsz maj pályát, oda ezek jobban kellenek mint a kék plexi:)
másrészt szerintem Te meg rakjál fel képet magadról.. vagy nem mersz mert elég gáz?
elég gáz
az enyém 5-6al megelégszik... (általában padló, de van h pihentetem, város, vegyes) egyszer összehoztam egy 7-8litereset de az végig hatos padló volt...
bejáratósan 3,5öt evett a Kicsike
ja mindez a nem éppen pehelysúlyom alatt :)
a legjobb amit mértem az 6.5 liter volt de akkor csak föut 100 al power alatt 7000 fordulat (járatós volt a drága) na akkor volt 6.5 lityó amugy csak ezen felül a nagy átlag az 7.5-8.5 liter volt de mondom csak városban ha végigjasszerkodtam akkor éppen h elég volt 100km-re egy tank benzin!!
Na most srácok lehet h nem bennem van a hiba hanem ti jártok 3000-s fordulaton 60 al ugy elhiszem a 6 litert vagy nem tudtok számolni
Sztem simán el lehet járni (28-assal) 7-8al úgy hogy power fölött mész
A 10 az kurvasok
meg a 6-7 is (power alatt)
nagyo kíváncsi leszek a fogyasztásra
Egy jo sötét pleko az nem lenne rossz bár én még fekete párti vagyok
nem rég volt itt mátészalkán gyorsulás 200m es a gyári rs emmel 2 lettem
egyedül egy cr fogott meg igaz 3 voltunk csak a kategóriába
most jön a tél és jön a tuning végre ...
fog jönni valaki madarasra rendszeresen?