Sziasztok.
Ma reggel gyorsan kifűztem a kuplung bovdent , nem kell levenni az oldalidomot és az oldaldeklit,csak a tankot. Kb 1 perc volt kifűzni.
Jövőhéten a befűzésről szintén megosztom veletek a tapasztalatokat.
Széles utat.
Köszönöm.
A youtube-on néztem pár videót ott a bovden befűzése nélkül tették fel az oldaldeklit, megpróbálom kifűzni a dekli leszedése nélkül. Értelmetlen lenne ha úgy lenne megcsinálva hogy a fél motort le kell bontani egy bovden cseréhez.
Köszönöm a segítséget.
1. nekem sosem volt Simsonom, nem is lesz;
2. igen, túlméretezik, de mennyire; olvastam olyat, hogy eltört a főtengely, meg olyat is, hogy nem Nincs kedvem mondjuk az autópályáról 100k-ért hazahozatni magamat, ezért kérdeztem, hogy van-e valakinek releváns tapasztalata. A méretezési értékekkel hidd el, tisztában vagyok;
3. olyan baromság, hogy ""ERŐSÍTETT"..." elhiheted, hogy létezik csak ehhez a típushoz nem. Viszont itt ezen a fórumon is tárgyaltak erről, ezért mertem ilyen baromságot kérdezni;
4. szívesen a linket
5. köszi a választ
Csaó! Nem tudod véletlen hogy himba perselyeket honnan lehetne szerezni? Enyémek rozsdásak, tűgörgőket már vettem de a csapszegeknek újba 5000 ft körül van darabja... honnan lehetne beszerezni?
Na az lesz, hogy lemérem a helyet, ahova menne be, és annyi; külső mréetet ha eltalálom, akkor meglesz a tipusa: nincs olyan sokféle: http://www.athenaparts.com/eng...
Kösz a korábbi linket.
Az érdekelt, hogy 6204 és 6004-es, de nem tudom, hogy hogyn nézzem, mert el van írva, vagy a jó ég tudja, hogyan értelmezzem helyesen.
Nekem a 96-2005 közöttihez kell, és így irja:
elől jobbon: 6004
elől balon: -nem ir semmit-
hátul jobbon: 6204 (ezt kétszer leirja)
hátul balon: -szintén nem említi-
Most akkor hogy vegyek? Kerékből ki vannak szedve, eldobva; megnézni sem tudom.
2004 RSre km órára csak a digitális hőfok kijelzője van valakinek elado!? Köszi!