Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem van :)
membránom van :)
nekem van, mb1994@freemail.hu-ra irj, képet is küldök :)
Azt már én is megtaláltam.
mb1994@freemail.hu-raírjatok, ha kell valami, megegyezunk :)
robogoalkatresz(pont)eu
itt van TOP eltolt ék (igaz robogókhoz, meg AM blokkra, nemtom, h a méret u.az-e)
Volt már itt téma, de nem találom keresőben sem: eltolt főtengely éket hol lehet szerezni? (minél nagyobb eltolásút)
pioneer-flex!
Esetleg hátsó fékfolyadéktartály nincs?
rotax123 hoz valakinek esetleg eladó sportcsöve van ?
Szia!
Az nem is gond, mert az mekem megvan.
Előre is köszi.
Szia!

Pont ma találtam meg egy lábtartót azt hiszem balos holnap megnézem,viszont a tengely amire rámegy a zéger és tartja a helyén a lábtartót az nemtudom hogy megvan-e ,valamint a visszanyomó rugó az szinte biztos hogy nincs meg.
Az idom aktualis meg?
Palyaidomot keresel az ujfajta rs hez, akinek van elado vagy tud kerem jelezze, allapota mindegy milyen
Ha nagyon kell, akkor csináltatni tudok...
Egyenlőre egyben kellene!
Vagy ha valakinek lenne dob hozzá jelezze már légyszi!
Köszi
Rezót tudok adni 8ért+posta, csak vigye el valaki, dobom nincs. Érdekelne igy is?
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Üdv!

Keresek Aprilia RS gyári rezót dobbal nem aranyárban!
A legjobb a képen látható lenne!
Nekem az ki van iktatva, de 155 nel le van szabalyozva, ugy hallottam hogy a 2006 os elektronikaja nincs folytva. Vagy valami denso gyujtast rakjak fel.
Pont erről írtam kettővel lejjebb... a kép arról szól, hogy hogyan lehet kiiktatni a fojtást az elektronikából
2008 as rs re milyen folytatlan ekektronikat lehet rakni? Gyujtast is kell cserelni hozza?
sziasztok rotax123 blokkos mocimban váltó olajat cserélek mennyit és milyen minőségűt rakjak bele ?
Sziasztok!

Ezt próbálta már valaki, hogy működik-e?
Nincs valakinek km meghajtó csiga és váltókarja eladó?
Raktam egy röpke vidit a pálya RS-ről. Végre kész van.