Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv sos be kellene nekem a rotax 123 blokk főtengely szimeringjeinek a méretinmind kettöé
Elöre is köszinaz infót
Komplett RS 125 bontásából alkatrészek:

Első, hátsó kerék: 25.000
Tükrök: 10.000
Teljes idom garnitúra (az összes fekete műanyaggal együtt): 28.000 Ft
Első villa: 15.000
Komplett első fék szett: 25.000
Műszerfal: 8.000
Lámpa: 10.000
Kormány kapcsolók: 3.000/db
Rotax 123-as perselyes hengerszett újszerű dugóval: 20.000
Rotax 123-as block minden alkatrésze

Ha valami olyan dologra van szükséged ami nincs kiírva akkor érdeklődj a
06/30-40-33-613
rs125.gabor@gmail.com
Cserélném 2000 előtti gáz bowdenemet 2000 utánira.
Szia, power házat tudok adni, rugót sajnos nem. 3000Ft. Ha érdekel keress
Sziasztok.
Érdeklődnék hogy a hátsó kerék tengely anyát mekkora nyomatékkal kell meghúzni?
Köszönöm.
Helló, első féktárcsát és a kiegyenlítő tengely műanyag fogaskereket mennyibe adod?
Sziasztok!
Rotax 122eshez (96-98 körüli) keresek váltórudazatot, illetve gázbóvdent. Esetleg ha van valakinek és eladná, írjon nekem egy e-mailt! trajalex7@gmail.com
Sziasztok! 2002-es rs-re a bekarikázott alkatrészt keresek rugóval, nekem csak az elektronika,powermotor,powerbovden,powernyelv van.Akinek van kérem jelezze,köszönöm!
Sziasztok!

Van valakinek RS 125 94 körüli hátsó fékmunkahengere?

Vagy esetleg az olajszint jelző kis csavar a motor aljában, olajat cseréltem de a csavar olyan öreg volt hogy elrottyant, tudja valaki hol lehet beszerezni olyat?

Köszi
irtam !
Van! Ha érdekel írj mailt ; xbombs@citromail.hu
rotax122 - 123 blokkra vennék sportrezót ! :)
Szia!

Igen bocsi eltűntem, 6 napot melozok mostanság egy héten ,amúgy aktuális ,megnézem mennyi a posta mert nem hiszem hogy ebbe a hónapba megyünk egyáltalán pestre.
Szia!

Eltűntél! Vagy már nem aktuális?
06302029150 itt lehet elérni. vagy e-mail-en de azt ritkán nézem.
Eladó a képen látható alkatérszek. Csongrádon átvehető Az ár meg egyezés szerint. Az ár képletes csak ne áljon itt az alkatrész. üzenetbe mindent megbeszélünk irj ha érdekel. A váz rendszámmal rendelkezik papírokkal ha hétfőig nem viszik el végleg kivonatom!
Az kimaradt hogy én amit találtam AE 75W - 90 vagy Agip GEAR SYNTH, SAE 75W - 90. az ez a kettő volt hajtásolajnak, ezek megfelelőek vagy tudtok mást ajánlani?
Sziasztok!

Két kérdésem lenne az RS 125-nél a tankba is kell keverni olajat vagy elég az olajtartályba? CASTROL POWER1 2T-t öntöttem eddig bele a tartályba.

A másik kérdésem az az lenne hogy hajtás olajat mit tudnátok ajánlani mert megérett a cserére.

oké, szódával elmegy. Valóban szép munka.
Köszönöm a kritikát de ami a képeken minőség hiányában nem jön át és a leírásból ki hagytam... Hogy ez carbon mintás arany szállal és nem fekete
És megint az a kib.szott FEKETE! Miért olyan jó feketére fújni a motort? Nincs egy csöppnyi ízlés valahol? Unalmas, jellegtelen, ízléstelen, de ha már fekete, legalább valami igényesebb matricázással ellensúlyozva lenne az ötletes szín. Öröm, hogy újra megy a motor és minden oké, de akkor maradhatott volna a gyári szín. Sokkal jobban áll neki.
Sziasztok fórumozók! Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek akik itt a hozzá szolasaival vagy az alkatrész utanpotlassal valamint szerviz és karbantartási tudását itt megosztva hozzászólásával segíteni tudott a szeretett motorom bukás utáni feltámasztásában.
Aprilia rs 125 rotax 122 komplett bontás: kuplung, főtengely, lendkerék, kormánykapcsoló, idom, komplett km óra, 28as karburátor, légszűrődoboz, hátsó kerék, komplett power szelep, stb eladó.

Érdeklődni: becsiszabi18@citromail.hu
Üdv. Komplett power kellene nekem(ház,nyelv..stb) aki tudna segíteni írjon vagy hívjon a 06304084160-as számon, előre is köszönöm szépen
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulnák hozzátok hogy a motor 1-2be húz mint álat megy ahogyan kell de ahogy rakom neki 3-4-5-6 bizonyos fordulat felett elmegy a gyorsulás kicsit visszatorpan és nagyon lassan kezd el ujra gyorsulni mi lehet a baja?
Én főfuvokára gondolok jelenleg nemtudom hanyas van benne mert nincs ráirva
most a tűn és a csavaron is csutkán kapja a benzint a gyertyám barna giannelli sport kipu van rajta
Ja és a motor hidegen nagyon nehwzen indul