A hátsó féklámpa kapcsoló tutira érdekel ,lehet hogy a váltókar és kuplung kosár meg egyebek is kellhetnek,meg elvileg az ülés alatt van gyárilag egy pálca amivel a tankot lehet kitámasztani az is kellene.
2 féle müszerfalal szerelték ezt a tipust van 12 000 fordulatszámig és van 14000ft.-ig mér az enyémen 12 000.-ig mér a ford mérö a müszer fal 35 000ft hibátlanul müködik 18 000km van benne.Van 2 légterelöm a fejidomra a kis villám idom az egyik hibáztlan a másikon van egy kis horzsolás de törve nincs párban 12 000ft
Aprilia RS 125 2008.-as évj Minden alkatrésze eladó.elsö lámpa oldalidomok töröttek a többi alkatrésze újszerü állapotban van magyar müszakis motor volt.Inditható rotax 122 blokkal.A blokk egyben nem eladó külön eladó a henger pár száz km.-t futott dugóval stb.Tel:06 70 459-6036
Sziasztok.
Elkészült a kuplung bovdenem .(2000Huf) belső csere volt csak.
Említettem hogy leírom a befűzését hogy sikerült.
Hát olyan 30 percet vett igénybe , az oldal idomot kell levenni , utána kicsavarni az olaj feltöltő sapkát , itt látni lehet a kuplung kart , szépen befűztem és egy kis imbusz kulccsal a helyére illesztettem.
Ennyi volt az egész . Nem kell leszedni az oldaldeklit.
Üdv.
Eladó a képen látható ÚJ Rotax 122-es hajtókar.
Ezüstözött alsó tűgörgővel.
A hátsó féklámpa kapcsoló tutira érdekel ,lehet hogy a váltókar és kuplung kosár meg egyebek is kellhetnek,meg elvileg az ülés alatt van gyárilag egy pálca amivel a tankot lehet kitámasztani az is kellene.
Elkészült a kuplung bovdenem .(2000Huf) belső csere volt csak.
Említettem hogy leírom a befűzését hogy sikerült.
Hát olyan 30 percet vett igénybe , az oldal idomot kell levenni , utána kicsavarni az olaj feltöltő sapkát , itt látni lehet a kuplung kart , szépen befűztem és egy kis imbusz kulccsal a helyére illesztettem.
Ennyi volt az egész . Nem kell leszedni az oldaldeklit.
Üdv.
Rotax 123-hoz keresek jó állapotú hengert és hozzá dugót.
akinek van kérem jelezze.
Köszönöm.
becsiszabi18@citromail.hu