Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó gyári szép állapotú rezó. 12.000 huf posta ok.
Eladó rs 125-öt keresek 2007-től külföldi papírokkal. Motorhibas is érdekel.
Keresek dellorto vhsb 34 karburatort.
Fordulatszam mero keresek.
Szia. Elvittèk 12 ert.
Valaki tudja mi ez? Van rajta egy porméter.
Sziasztok.
Eladó a képen látható ÚJ Rotax 122-es hajtókar.
Ezüstözött alsó tűgörgővel.
Szia! Aktuális még?
Szia! Hol csináltattad a bovdent?
Valakinek van jó állapotú gumija eladó?
digis müszerfalat nehéz bekötni egy régebbi kiadásu nem digis rs-re?
Hol? mert akkor vennék vagy 10db.-ot annyiért 2008.-ashoz digit müszerfalat!
Műszer fal 35k? 8-10 bontottan..
Hivj telefonon ha már van konkrét elképzelés hogy mik kellenek.Tel:06 70 459-6036
Hello!

A hátsó féklámpa kapcsoló tutira érdekel ,lehet hogy a váltókar és kuplung kosár meg egyebek is kellhetnek,meg elvileg az ülés alatt van gyárilag egy pálca amivel a tankot lehet kitámasztani az is kellene.
2 féle müszerfalal szerelték ezt a tipust van 12 000 fordulatszámig és van 14000ft.-ig mér az enyémen 12 000.-ig mér a ford mérö a müszer fal 35 000ft hibátlanul müködik 18 000km van benne.Van 2 légterelöm a fejidomra a kis villám idom az egyik hibáztlan a másikon van egy kis horzsolás de törve nincs párban 12 000ft
Udv. A fejidom kèt oldalán lèvő szèlterelő műanyagot keresnèm es a muszerfal erdekelne. gyula5@hotmail.com
Aprilia RS 125 2008.-as évj Minden alkatrésze eladó.elsö lámpa oldalidomok töröttek a többi alkatrésze újszerü állapotban van magyar müszakis motor volt.Inditható rotax 122 blokkal.A blokk egyben nem eladó külön eladó a henger pár száz km.-t futott dugóval stb.Tel:06 70 459-6036
Sziasztok.
Elkészült a kuplung bovdenem .(2000Huf) belső csere volt csak.
Említettem hogy leírom a befűzését hogy sikerült.
Hát olyan 30 percet vett igénybe , az oldal idomot kell levenni , utána kicsavarni az olaj feltöltő sapkát , itt látni lehet a kuplung kart , szépen befűztem és egy kis imbusz kulccsal a helyére illesztettem.
Ennyi volt az egész . Nem kell leszedni az oldaldeklit.
Üdv.
Pályaidomot keresek!
Üdv. Csak henger és dugó.
Üdv. Nekem van. Fel újított blokkal együtt. Esetleg az is érdekel?
Üdv Mindenki!
Rotax 123-hoz keresek jó állapotú hengert és hozzá dugót.
akinek van kérem jelezze.
Köszönöm.
RS 125 (2001) bontás: idom,kuplung, kábelköteg, 28as dellorto, komplett power, hátsó felni, első hátsó lámpa, tank stb eladó

becsiszabi18@citromail.hu
http://m.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs_125-9283679