Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki a rotax122 blokkhoz való csapágyszett méreteit lenne szíves leírni listázva?
pl:
-1db 6206 C3 30x62x16 főtengely bal oldala
-stb.
Elkelt sajnos !
Tudsz írni? gyula5@hotmail.com
Sziasztok eladóvá vált arrow kipufogóm 20 ezer ft szinte új állapot patentül néz ki nagyon ! szép hang ! jó teljesítmény !
Szia! Küldtem e-mailt! ;)
Szia!
Ha érdekel tudok benne segíteni. Emailon írj rám és ott a részleteket.
patvaros87@gmail.com

Üdv
Nekem a perselyezett hengerbe Meteor van. Igaz 1000km van csak benne, de az első fél napos pályázásomat kibírta. Mondjuk 5-7000 között használtam mert zárt volt akkor még a powerem.
Hogy lehet a kipufogó rugót feltenni? Nem az eredeti van rajta és vettem két gyárit. De egyszerűen nem jön össze.
nekem a meteor dugó bevált 10.000km +
rotax 122 nicazil hengerben
Fúrható? hány mm?
Valaki szedett szét tankzárat kulcs nélkül?
Sziasztok! Érdekel vkit wössner dugattyú 25ezerért?
Eladó Dellorto Vhst 28 cd + szívócsonk 15.000 huf
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék hogy ki tett már Rotax motorba Magyar gyártmányú
dugattyút? 15E ft körül van.
Berta dugattyúval esetleg valakinek volt dolga?
Esetleg még a Meteorról vélemény?
Vagy hagyjam az egész "olcsobb" kategóriát és nézzek (wössner,prox,vertex) dugókat?
(pegaso 125,Rotax 123,28-as karbi , Vaspersely , 55,25mm-től fölfele kellene a méret aki esetleg tud segíteni előre is nagyon szépen köszönöm :)
Sziasztok! Dellorto 34-es karburátorhoz keresek szívócsonkot Rotax 122-es blokkhoz. Előre is köszi!
Szia. Már vinnèk az autot mert le akarom cserelni, azota a motor kapott gyari kipufogot megvan a nyitott is hozzá, 28 as phbh karbit meg van a vhst hozza, uj pollini 0,40 es karbon membranlapokat, jeladot megvettem de nem csereltem meg ki, masik gyertya, legszuro is van tartalekba, persze videken dolgozok es kihasznalva sincs.
Szia! Miért ennyire olcsón hirdeted a motort?
Jo allapotu, 3000 km ezelott kapott dugot (B) szettben 35.000 huf
Nincs valakinek power nyelvhez rugó?
rs 125 (1999-2005) bontás: idomok, 28as karbi, power, telószárak, hátsó kerék, kábelköteg, főtengő, kuplung, lendkerék, km óra, lámpák...

érdeklődni: becsiszabi18@citromail.hu
ok
Állapot ? Ár ?
Köszönöm, már megoldottam!
keresek rs 125 elsőteló párat szürke színűn kívül minden megoldás érdekel.... kék -piros-arany bármi... köszi 30 605 6883
Gyari 16.000 km futott 25 os van.
szia
csak jó állapotú ( gyári) érdekel.
Mid van 25 vagy 60 ?
mert ha 160-as akkor komplett érdekel.