Értem mire gondolsz, azonban be kell látni, nem könnyű jó szerelőt találni; én veszprémi vagyok, és ez a srác már a negyedik szerelő, akihez vittem kétkerekűt, és azt kell hogy mondjam eddig ő a legkorrektebb. Tudod, én már egy kicsit öreg vagyok ahhoz, hogy neki álljak bütykölni, na meg persze időm és kedvem sincsen hozzá, hogy küszködjek, meg hibát hibára halmozzak. Ezért marad a szerelő és meg lehet érteni, hogy ha nem ért minden típushoz tökéletesen. Nem beszélve arról, hogy ha nem egy Hayabusával állítasz be a motorszerelők nagy részéhez, akkor már nem is vagy ember…. ;)
Be kéne karburálni az rs em, vissza lett rakva a gyári kipufogó, próbáltuk állítgatni de az összes főfúvókával ugyan az produkálja, 1-2 kiforog, aztán semmi 110 nél nem is megy többet. Van aki ért hozzá? Békés megye orosháza.
Aprilia RS 125 2000 előttihez eladó.
A tartó konzol, kilométeróra, kábelek, visszajelzők jók. A digitális kijelző nem működik. A fordulatszám mérő hibásan működik.
Konzol 2000ft. Az óra komplett 2000ft.
160 -as Szettett keresek SOS !
Ha van valakinek kérem jelezze !
Köszi
( Esetleg jó állapotú gyári henger is érdekelne 125-ös R122-höz ! )
enyhén sérült -friissen hónolt azóta. 11+posta.
Rotax 123 papíros blokközép érdekelne.
Köszönöm
Engem érdekelne a kipufogó!
Képet tudnál dobni vagy itt vagy mail-be?
robyka@citromail.hu
Kösziiii!
Rotax 122-t gyárilag c3vagy c4-s főtengelycsapággyal szerelték ?
5ezer+posta.
Képeket email-ben tudok küldeni.
4db index - 6000 Ft
relé - 1500 Ft
sz.schliemann@indamail.hu
A tartó konzol, kilométeróra, kábelek, visszajelzők jók. A digitális kijelző nem működik. A fordulatszám mérő hibásan működik.
Konzol 2000ft. Az óra komplett 2000ft.