Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz
Lábtartók már nincsenek.
Szia!
Bal oldali labtartod nincs?
Hello mindenkinek!
Érdeklődnék hol csinálnak rs 125 komplett padon való be állításokat?
Mert a karbival van valami és össze kellene hangolni mindent!
Válaszotokat várom!
8 ezer Ft + posta
Mennyi lenne a 28-as karbi ?
Mennyi lenne a 28-as karbi ?
Rakj fel képet is bátya!
Komplett aprilia af1 bontodik,lendkerék`henger stb:-)
Tel:06202891023
Email:mocitomi@citromail.hu
Érdeklödj vann minden !
Posts OK utánvétel!
Aprilia rs 125 extrema 1994 eladó rotax123 blokk bontott alkatrészek vagy egészben érdeklődés telefonon 06306543269
Sztem felejtsd el xd,sokkal macerásabb,km meghajtó hátsó keréken van,Szval az is csere,akkor Feknyereg is,új csatlakozás,+ 1,2 vezeték,ha othol csinaálod akkor is min 50.000 xd
Nem kell kötegcsere hogy felszereld.
jelenleg ilyen müszer falam van ami az első képen látható és ami a másodikon olyasmit szeretnék
92 es a gépem rotax 123 kábelköteget is kéne ilyenkor cserélnem vagy nem?
2006-ig simán,2007- napjaink nagyon macerás és költségesebb.
De ha feltétlenül digitális műszerfalat akarsz,kapsz ebayn ,univerzálisat,Koso-t néz abban van minden.
Rezonátor függő az egész rendszer,lehet arrow chellenge rezo sima alap arrow vegdobbal.
Nem,este haza érek és küldöm a bekotesi rajzokat,nekem is 94-s ,rotax 123 és már a fordóra is digitális.
omplett RS 125 bontásából alkatrészek:

Első, hátsó kerék: 25.000
Tükrök: 10.000
Teljes idom garnitúra (az összes fekete műanyaggal együtt): 28.000 Ft
Első villa: 15.000
Komplett első fék szett: 25.000
Műszerfal: 8.000
Lámpa: 10.000
Kormány kapcsolók: 3.000/db
Rotax 123-as perselyes hengerszett újszerű dugóval: 20.000
Rotax 123-as block minden alkatrésze

Ha valami olyan dologra van szükséged ami nincs kiírva akkor érdeklődj a
06/30-40-33-613
rs125.gabor@gmail.com
sziasztok szerintetek egy régebbi rs-re aminek még nem digitális a km er órája arra rá lehetne rakni egy ujabb rs nek a kijelzőjét ? sok meló lenne ?
Kérdezd meg tőle.
Értem én, de itt van egy másik, ami olcsóbb, és (nekem legalábbis) ugyanannak tűnik... vagy mégsem ugyanaz?
Ugyanúgy.
Az utcai/sport verzió nem is az igazi, a Challenge, amit hirdetett a srác, viszont peng rendesen.
szanto001,Peti 107 köszönöm a kimerítő válaszokat!
Összefoglalva akkor nem éri meg nagyobb karburátort tenni a motorra, inkább csak a kipufogó rendszert érdemes cserélni.
Azt is írtátok, hogy 30-ból már kijön egy egyedi kipufogó.. tudtok valakit ajánlani, aki foglalkozik ilyesmivel?
A korábban hirdetett Arrow rendszert én is láttam, de az igazat megvallva nem sok jót olvastam a márkáról...
A karburátor beállítását természetesen szerelő végzi! ;)