Sziasztok! Segítséget szeretnèk kérni mi baja lehet a gépnek 2000-s rs rotax 122.
Hidegen melegen eggyaránt alig akar beindulni ha beis indul 1-2t pöffen és leál ha elkapja a nem mindig akar kipörögni olyan mintha sokalna ha meg elkezd pörögni ojan mintha kihagyna a motor .
Ezt azóta csinálja mióta leálítottam vissza már nem is indult aznap ha be is indul ezeket a tüneteket produkálja.
Több száz kilóméterrel ezelőtt már csinálta de azóta abbamoradt most kezte el megint .
Válaszokat előre is köszönöm !
Nekem azok messze vannak. Kakucs ring, Euro ring, és a Kecskeméti gokart pálya van közel. Ezek közül Kakucson voltam kétszer, és egyszer most a hétvégén vasárnap Euro ringen. A csillapítás most nekem a gyári mennyiséggel van feltöltve. Tépem az első féket, de nem koppan és nem is bukik orra.
Sajnos mikor összeraktuk a blokkot jó volt a hajtókar, és nem lett cserélve. Ez lett a leggyengébb láncszem és most Euro ringen adta meg magát. Jövőre újult erővel hadba fogom.
Szia! Én idén kezdtem pályázni. Van egy RS-em erre külön. Módosítás a futóműben. Igaz még nem vagyok e témában tapasztalt, de valami márkásabb fékbetét, kimondott verseny célra. Slick gumi előre-hátra. A kormánykiflit kicsit lejjebb szokták engedni, de ez pilóta függő. Valamilyen szinten mindenki lejjebb engedi.
Van még mit alakítani az enyémen is még, de most per pillanat ilyen.
Eladò rotax 123 lakatrészek
Blokfelek 4e pàr
Dekni 500
Ballaszt fekete fogaskerék párba 2e
Õnindito 3e
Feszab 3e
Fordulatszàm spiràl 3e
Kàbelkõteg 2e
Mûszerfal 3e
Viztérfedél termoszal 3e
Hengerfej 2e
Kuplung bovden 2e
Dekni 500
Membràn 1e
Olajpumpa 500
Metzeler kumi 90% àra 4e!
Ès van még pàr alkatrész
Tel 06307316232
Eladò rotax 123 lakatrészek
Blokfelek 4e pàr
Dekni 500
Õnindito 3e
Feszab 3e
Fordulatszàm spiràl 3e
Kàbelkõteg 2e
Mûszerfal 3e
Viztérfedél termoszal 3e
Hengerfej 2e
Kuplung bovden 2e
Dekni 500
Membràn 1e
Olajpumpa 500
Metzeler kumi 90% àra 4e!
Ès van még pàr alkatrész
Tel 06307316232
Gyertyaképem ilyen .
Miután levettem a karbit ez fogadott nemtudom hogy ennek szabad e ijennek lennie
Hidegen melegen eggyaránt alig akar beindulni ha beis indul 1-2t pöffen és leál ha elkapja a nem mindig akar kipörögni olyan mintha sokalna ha meg elkezd pörögni ojan mintha kihagyna a motor .
Ezt azóta csinálja mióta leálítottam vissza már nem is indult aznap ha be is indul ezeket a tüneteket produkálja.
Több száz kilóméterrel ezelőtt már csinálta de azóta abbamoradt most kezte el megint .
Válaszokat előre is köszönöm !
- Új LED-es indexek
- első kerék
- fejidom tartó konzol
- hátsó lengőkar
- hátsó sárvédő
- hűtő
- kiegyenlítő tengely
- kipufogó (dob nélkül)
- levegőszűrő összekötő gumi (szinte új)
- membrán
- olajpumpa
- olajtartály
- oldaldeknik
- segédváz
- szívató bovden
- sztender
- tükrök
- váltó(rotax 123)
- vízpumpa
- víztartály
- üzemanyagtartály
- első gumi
És még sok minden más, ha valami érdekel, írj e-mailt!
sz.schliemann@indamail.hu
Sajnos mikor összeraktuk a blokkot jó volt a hajtókar, és nem lett cserélve. Ez lett a leggyengébb láncszem és most Euro ringen adta meg magát. Jövőre újult erővel hadba fogom.
Melyik pályára jársz? Én Máriapócson a rabócsi Ringen voltam vele, ott elég jól teljesített a szűk kanyarok miatt.
Van még mit alakítani az enyémen is még, de most per pillanat ilyen.
Nézd meg a spam mappát, hátha áttette oda...
czegledizsolt@freemail.hu
Ide irj
Blokfelek 4e pàr
Dekni 500
Õnindito 3e
Feszab 3e
Fordulatszàm spiràl 3e
Kàbelkõteg 2e
Mûszerfal 3e
Viztérfedél termoszal 3e
Hengerfej 2e