Eladó 93-as RS 125 Extrema hűtő!
Hibátlan állapotú, lefújva, hűtőbordák kiegyenesítve: tehát tényleg csak fel kell rakni, nincs mit javítani rajta.
Méretei: 350*200*30mm
16ezer
Én egy rugót gondoltam beépíteni a csillapító szárba. Saját észrevétel, hogy a motorom a saját súlya alatt is eléggé összeül, bár nem méregettem. A csillapító patron szétszedhetős gyárilag? Amikor szimeringet cseréltem, nem nézegettem tüzetesen, idő hiányában.
Ritka a jó teleszkóp a gyáriból, keveseknek van olyan, ami módosítás nélkül is tűrhető/kurvajó. Van, aki szelepet szerkeszt bele és fúj bele levegőt előfeszítésnek: szimmeringet sűrűbben cseréli, de legalább keményebb. Én rugóelőfeszítésnek jövőre akarok fejleszteni valami fillérekből előállítható mókot.
Ezekhez hasonlót:
Fejodomom van plexim van lámpa sajnos nincs hasidom meg van mindkét oldalra viszon a balos felsö oldalidom nincs meg tank meg van.ha igy is érdekell akkor mondok rá árat!
Az lenne a kérdésem, hogy a műszerfalon az olajszintet jelző visszajelző lámpa akkor jelez, ha alacsony az motorolajszint az olajtartályba, vagy akkor ha megszűnt a különolajzás? Triviálisnak tűnik a válasz, de most újíttattam fel a motorblokkot és menet közben néha kigyullad a kis piros háromszög; világít egy darabig, aztán kialszik.A tartály tele van olajjal, úgyhogy az olajszint jeladóra tippelek, de ki tudja, hátha valaki találkozott már itt ilyennel.
Előre is köszi a választ!
Teló szárak, zárszett, komplett km óra(ford szám, digitális kijelző, km óra), kuplung, főtengely, hátsó felni, féktárcsa, első hátsó féknyereg, első hátsó fényszóró, teló villa nyak, kábelköteg, komplett power, 28as dellorto, tank idom, fejidom, hátsó ülés alatti idom, bubis kék plexi, gyújtás, önindító, műanyag fogaskerekek
érdeklődni a : becsiszabi@citromail.hu címen lehet.
Üdv. olyan kérdésem lenne , hogy boltban lehet-e kapni Rotax 123-hoz hengerfej illetve viztérfedél tömitést ? Vagy mindenképp vennem kell egy tömités szettet ?
Önindítón max 1, gyújtáskapcsolón 10et saccolok.
Az önindító nyomógombja csak egy relét húzat meg, ennek elenyésző az áramfelvétele. A gyújtáskapcsolóról már több minden kap feszkót, de 15A-el van biztosítva.
Vevő lennék rá !