Igen, a kipufogó gáz mennyisége vezérli. Asszem Tuareg 125 típusoknál a hátsófékpedálra rálépsz is nyit, h fékezéskor szellőztessen. Nincs elektromos alkatrész, csak a hengeren 1 plusz furat a power tömítése alatt.
Ha nem kell nem piszkálom csak hallottam már olyanról hogy kisebb karbi volt rajta a kelleténél és megragadt a dugó. Vegyes húzom is neki meg van mikor normálisan járkálok, mindig jó a gyertya kép ha tépem neki ha nem. Meg azt szeretném még kérdezni hogy ha gyári cuccok vannak benne (főtengely stb.) akkor nem veri szét ez a nagy dugó?
Ha jó a gyertyakép és nem kevesel akkor minek piszkálni? Felső fordulaton nézted a gyertyaképet? Bár a 26-os karburátor elég kicsinek tűnik a 160-as hengerhez, gondolom gyári a kipufogó is.
Leszedtem a hengert a motorrol mert szétment a tömités, és azt látom hogy 160-as polini hengerszett van rajta. 26-os karbi, 125-ös fúvókával nem kicsi neki? Mi baja lehet ha így járok vele? Mert a fogyasztását belőttem elég jól így 4-litert eszik és őzbarna a gyertya is. Minimum hanyas kéne neki?
Hali!
Már 2ik napja csinálja azt hogy megyek kb 10km és azt csinálja h le akar állni,vissza engedem a gázt helyre jön huzom utána pici idő és ujra csinálja.
6 ra megyek melózni reggel,nem csinálja ezt,9s gyertyával szép a kép.
mi franc lehet,mit nézzek? karbit kipucoltam Athena levegőszürő szivacsot raktam bele 12mm.
Ötletek? jól jönne 1 kis segítség.
Köszi
érdeklődni 0630/573-7783 vagy fflooty@freemail.hu
Email : xbombs@citromail.hu
Vhsb 34-es karbi 15 eFt
http://olx.hu/i2/hirdetes/pirelli-diablo-supercorsa-motorgumi-110-70-17-ID3eEjH.html?ref%5B0%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=47820581&ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=details#
Valaki megtudná mondani nekem RS125 (2001) első kerékcsapágy méret érdekelne. Átmérő , magasság , belső átmérő , vagy a csapágy típusa .
Köszönöm.
vákum-os power van Rs-en?és hova mihez van kötve az?vagy csak elektromos
Leszedtem a hengert a motorrol mert szétment a tömités, és azt látom hogy 160-as polini hengerszett van rajta. 26-os karbi, 125-ös fúvókával nem kicsi neki? Mi baja lehet ha így járok vele? Mert a fogyasztását belőttem elég jól így 4-litert eszik és őzbarna a gyertya is. Minimum hanyas kéne neki?
Már 2ik napja csinálja azt hogy megyek kb 10km és azt csinálja h le akar állni,vissza engedem a gázt helyre jön huzom utána pici idő és ujra csinálja.
6 ra megyek melózni reggel,nem csinálja ezt,9s gyertyával szép a kép.
mi franc lehet,mit nézzek? karbit kipucoltam Athena levegőszürő szivacsot raktam bele 12mm.
Ötletek? jól jönne 1 kis segítség.
Köszi
-karbon mintás
-fekete
4db index - 6000 Ft
relé - 1500 Ft
sz.schliemann@indamail.hu