Szia.
Alapból miért van lefojtva a gyújtás amikor egy RS125 erre van kitalálva?
Nem értem az egészet . Nem szeretném szétkurni az elektronikát , csak ezért kérdezem.
nagyvonalakban : cdi hatuljan vagyni kell egy 20 mm szeles 5-10mm magas lukat , kb 10 mm melyen , ott van egy ellenallas , azt kell kiiktani , v agyis fixreforrazstani asszem` , majd valami gyantaval kikell csapatni , hogy ne menjen be semmi.
Sziasztok.
Van egy Aprilia RS 125 (2001) Dellorto 28 karbi van rajta .
A jelenség az hogy 5500 as fordulatnál minden sebességnél elkezd gyorsításnál rángatni szépen elrángatja magát 6500-7000 fordulatig és utána mint akit p...án rúgtak megindul. Mi lehet a rángatás oka?
A power az működik , lepróbáltam . Kikötöttem akkor is csinálta.
Köszönöm.
hat uvegszalam volt itthon , gyantabol 2 deci edocel 2500 korul , kitt is 3000 korul van egy kiló, de eleg ra kevesebb is , csak a kisebb kiszereles mjadfnem ugyan ennyi. meg sok pepecseles , en huztam ra vagy 3,4 sor uvegszalat , aztan meg egy jopar napig kitteltem , de megerte.
Köszi!
Nekem csak farokidom kell,nem pályázni,esztétikailag szép,és hát...nem kell így vinnem senkit.
Honnan vettél hozzá cuccokat? és megtudhatom miből mennyit?
Vagy honnan rendeltél?
Köszi
Én most csinaltam meg a gyariakbol , ulesnel szivacsot rajta hagytam , felhordtam ra az uvegszalat , aztan belulrol szepen kivakartam a szivacsot , elso lampa helyet meg csak kivul belül behuztam uvegszallal , ki kitteltem , azt mehet az alapozo... kb 5ezerbol megvan , csak pepecselos szepen megcsinalni az ivet.
Eddig akiket hívtam kb 20E-t csinálnak 1 farokidomot,ők olcsóbban csinálják vajon? vmi elérhetőségük van?
Amúgy én csinálnék mindent,1 bontóban 2E 1 gyári farokidom,negatív hamar lenne elvileg..
köszi
Te akarod csinálni? Negatívot nem tudom honnan tudsz szerezni, de majosházán úgy tudom hogy tudnak kenni komplett idomot, ha versenyre akarod akkor nem vágják ki a lámpa helyét.
Hali!
Az lenne a kérdésem,hogy másolt már valaki idomokat?
Verseny farokidomot szertnék csinálni,honnan tudnék hozzá rendelni 1 helyről üvegszálat,gyantát ill. formaleválasztót és kb ezekből mennyit.
Köszi remélem vki tudd segíteni.
Alapból miért van lefojtva a gyújtás amikor egy RS125 erre van kitalálva?
Nem értem az egészet . Nem szeretném szétkurni az elektronikát , csak ezért kérdezem.
Van egy Aprilia RS 125 (2001) Dellorto 28 karbi van rajta .
A jelenség az hogy 5500 as fordulatnál minden sebességnél elkezd gyorsításnál rángatni szépen elrángatja magát 6500-7000 fordulatig és utána mint akit p...án rúgtak megindul. Mi lehet a rángatás oka?
A power az működik , lepróbáltam . Kikötöttem akkor is csinálta.
Köszönöm.
Van első-hátsó kerekem, ha még érdekel akkor : becsiszabi18@citromail.hu címen jelentkezz.
A 1999 előtti rs 125 gázbowden különolajozó bowden ugyan az mint az 1999 utáni? Hossza, alakja és az osztóháza egyezik?
Nekem csak farokidom kell,nem pályázni,esztétikailag szép,és hát...nem kell így vinnem senkit.
Honnan vettél hozzá cuccokat? és megtudhatom miből mennyit?
Vagy honnan rendeltél?
Köszi
Véletlenül nincsenek már meg azok az aprilia kerekek?
Amúgy én csinálnék mindent,1 bontóban 2E 1 gyári farokidom,negatív hamar lenne elvileg..
köszi
Az lenne a kérdésem,hogy másolt már valaki idomokat?
Verseny farokidomot szertnék csinálni,honnan tudnék hozzá rendelni 1 helyről üvegszálat,gyantát ill. formaleválasztót és kb ezekből mennyit.
Köszi remélem vki tudd segíteni.