Én is meg szívtam a gyertyával. Nem indul. Próba. Megint nem indul. Gyertya ki. Szikra van. Nem indul. Gyertya ki. Szikra benzin van. Nem indul. Betolásra sem indul. Na egyszer csak beindult. Hazavittem. Két hét múlva csütörtökön este próbálom, rögtön indul. Vasárnap akartam menni. Kitolom és megint nem indul. Szikra benya van. Még sem indul. Aztán kicseréltem a gyertyát és rögtön indult. BR10EG vékony elektródás volt. Sógorom is ugyan így járt ugyan ilyen gyertyával. Nem bír fél évet.
Akksi nélkül nincs szikra az normális? Fullra lemerült a télen, tolásra nem indult nézem nincs szikra... kivettem úgy se volt... Beleraktam egy másikat egyből indult, hogy van ez.?
Van valakinek ötelete mi baj lehet még a powerrel? Új alu nyelv van benne amit italmondonal lehet kapni, bovden könnyen jár meg a nyelv is, 2500 alatt nyitva van, felette bezárja ahogy kell, de valamiért mègsem jó 8 ezer felett mintha nem nyitna rendesen vagy mem tudom, gyenge fölül nem forog el ahogy kéne 12 ig, kipróbáltam hogy széthuztam a mágnes csatlakozót és kötözőpánttal kifixáltam a bovdent hogy mindig nyitva legyen, így felül hibàtlan, húz mint állat gondolkodtam így hagyom mert annyira nem is halott alsó fordulatokon de azért mégis jobb lenne ha müködne rendesen, mi szokott még szórakozni, talán elektronika? Vagy nem jó ez a nyelv túl nehéz vagy mi lehet?
Rotax 122-es blokhoz az összes csapágy méretét letudja valaki nekem írni ?
Válaszotokat előre is köszönöm !
Rotax 123 főtengely kuplung felőli oldalán kéne lenni egy jelzésnek hogy a balance tengelynek a műanyag fogaskerekét fel lehessen tenni ugye?
Jah, lehet meg kínálták egy kicsit a végét. Kalapács sok minden re megoldás!
6000/db
(A koszosabbikat nyilván küldés előtt megtakarítom.)
Köszi
arrow challenge, magyar papíros váz,zárszett,kapcsolók,power szett 7800-as elektronikával,herélt cdi,kábelköteg,első-hátsó ülés,első-hátsó lámpa,kerekek,műszerfal,tükrök,28as karbi,membrán stb...
Érdeklődni: becsiszabi18@citromail.hu
Hibátlan , nem folyik Sehol, tökéletesen csillapít!
Az ára 15.000 helyett, Húsvétra tekintettel 12.000Ft
Posta OK( vevő állja)
Személyesen Bp, Gödöllőn, 60.
06-30-403-6551