Köszi. Sajna igen feküdt, meg az előző tulaj kicsit trehány volt és műgyantával meg üvegszállal le akarta másolni az idomot de csak jól összecseszte. Így fényezni van.
340e + 1-2 apróság.
A fejidom szélén van és az index felett csatlakozik az oldal idomba.
Hiányzott még az első hátsó sárvédő is amit ma pótoltam meg egy gyári rendszámtartót, ami rajta van szétvágták :S
Pórbálom helyre pofozni a masinát
Sziasztok. Tegnap olyan sistergős susogós hangot adott ki a motor. De aztán abba hagyta. Nem tudom elképzelni honnan jöhetett az a hang. Kecskemétre megérkezvén vettem észre. Aztán megálltam vele. Kb öt perc múlva indulok és megint hallom de abba hagyta pár méter után. Cegléden megint megáltam. Pár perce után indulás. Beindult és kb öt mp után abbahagyta. Otthon indítom de már nem susogott. Akkor csinálta ezt a hangot mikor beindítottam a motort de még nem indultam el vele. De menet közben is hallottam mikor Kecskemétre érkeztem és onnan mikor indultam.
Főfékhengert keresek. Akinek van írjon a zsolt.m.05@gmail.com e-mailcímre. AF1 125-re kell, úgy halottam, jó rá ugyan úgy. Kérem, aki tudja erősítsen meg ebben.
4db index - 6000 Ft
relé - 1500 Ft
sz.schliemann@indamail.hu
Aprilia rs 125 2001 évjárathoz hol tudok plexit venni?
340e + 1-2 apróság.
Hiányzott még az első hátsó sárvédő is amit ma pótoltam meg egy gyári rendszámtartót, ami rajta van szétvágták :S
Pórbálom helyre pofozni a masinát
Nem érdekes a visszapillantó, meg a plexi sem....
Ha még él az eladási szándék, mi volna az ára?
Amúgy ez el csúszott vagy mi lett vele?
Főfékhengert keresek. Akinek van írjon a zsolt.m.05@gmail.com e-mailcímre. AF1 125-re kell, úgy halottam, jó rá ugyan úgy. Kérem, aki tudja erősítsen meg ebben.
Köszi!