Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!megmaradt alkatrészeim eladóak.
érdeklődjetek! telefon em@il adatlapomon.
Akkor valoszinű fel kell újítani, elfáradt az egyik gumi ami visszahúzza a dugattyút.
Sziasztok kezdo vagyok aprili rs 125 ben gondolkodom olyan 300000 lenne ra 2004 es evjarat
Mikre kene figyeljek valami tanacsok? :)
ferdén nincsen az kiékeltük pontosan, az a baj hogy az egyik dugo nem jön vissza rendesen,és emiatt fog a fék....
Akkor nem lehet hogy ferdén van felrakva a a nyereg a tárcsához képest és az miatt ér bele?
ahogy légtelenítettünk ugye lement egy tartály folyadék és csak utántöltöttünk
Itt a kép elég maszek munka de hirtelen nem tudtuk jobban
Nincs túl sok fékfolyadék a tartályban? Én már jártam így, emiatt nem mentek vissza a dugattyúk nem volt hely az olajnak.
basszus most vettem a nyerget is :D
Fotód van róla?
A dugattyú körüli gumigyűrű adhatta meg magát. Lehet kapni hozzá felújítószettet, de valószínűleg drágább, mintha veszel egy bontott de működő nyerget.
Hello mindenkinek!Suzuki dr 600 ra vásároltam egy rs 125 kereket fékrendszerel együtt. mivel a tárcsa itt a másik oldalon van bilincsel tettem fel a féknyerget a villára. viszont a féknyereggel az a gondom hogy az egyik dugattyu nem megy vissza rendesen ezáltal valamenyire fog a fék .
Mi lehet a gond ? már kivettem betéteket, megnyomkodtam a dugókat és akkor mozogtak rendesen. Tanácsot pls.
1 gyűrűs hátra stiftelből milyen méretek vannak?
1 gyűrűs hátra stiftelből milyen méretek vannak?
160/70r17 metzeler gumi eladó 6e elöre is vanak gumik 4e
Nekem van joly moto végem ha kel 06307316232
Vadonat új dugattyú Nicasilos hengerbe nagyon jó, gyárival megegyező minőségű.
13000Ft/szett
érd.:patvaros87@gmail.com
Üdv
Köszi
Sikerült beállítani, a vonal előtt 1-2 mm van, a kontra anya nem engedi hogy síkoljon.
Füstölt is rendesen
Igaz ez 1 centtől nincs távolabb most hogy megint nézem a képet.

Gondolom vágod mit írok, ha nem akkor majd megírod!
Hát egy kicsit el van állítva!
Látsz két vonalat az nem véletlen van bele "karcolva" !
Azt kell egy vonalba állítani. De nem árt, ha 1-2mm-rel előrébb van.
De itt olyan 1-2centivel van előrébb! vagy 20-asba keveri ha nem több.
Nemrég vettem a motort, füstöl rendesen és az olaj is fogy jócskán.
Szvsz nem igy kéne állnia a külön olajzásnak.
Szerintetek?
Adatlapomra rá kattintasz; ott a hirdetéseimre, ott a hirdetésemre, onnan pedig kinézed a telefonszámomat: hívj, ha érdekel valami.
Azóta sem olvastad el a levelemet, amit facebook-on keresztül küldtem neked...
Eladó continental contiforce 110/70 méretű gumi, 5000 Ft valamint 16-os lánckerék, 1000 Ft. Érdeklődni 06305737783, vagy fflooty@freemail.hu
8.000Ft ?