faterom kint dolgozik osztrákoknál és ha 2 gumit veszel ingyenes a küldés Ausztrián belül és majd haza hozza ,még csak most rendeltem meg ha megjött megnézem a gyártási időt :)
Gumi választás terén a Bridgestone Battlax S20 EVO Hypersport abroncs mellett döntöttem ,53000 ft volt a pár ingyen küldéssel, a gyári hátsó Pirelli 9600-at bírt az első még bírna ,de inkább párba cserélem az amúgy is 6 éves gumit.
Új utángyárott Amal Sem gyujtás elektronika(trafó) eladó.
Aki használta már, nem kell bemutatnom aki nem azoknak nagyjából: Sokkal, de sokkal megbízhatóbb működés mint a gyári , stabilabb szikra képződés(ez szabad szemmel is látható/érzékelhető), bekötése ugyanúgy mint a gyárinak illetve fél év garancia rá, versenyen is bizonyított már!
Illetve bontott hibátlan állapotú is van ezekről is emailon lehet érdeklődni:
patvaros87@gmail.com
sziasztok rs123 fordulatszám meghajtó csigát keresek, ami a blokkba van és ebbe megy bele a bowden. az a fajta ami az olajpumpánál van és nem a dekni hátuljában. 0630 292 1030
köszönöm
faterom kint dolgozik osztrákoknál és ha 2 gumit veszel ingyenes a küldés Ausztrián belül és majd haza hozza ,még csak most rendeltem meg ha megjött megnézem a gyártási időt :)