A legjobb amit nálunk bejátszottak páran mondjuk igazából csajoknál működik= hosszu haj bluetooth headset a fülben haj gondosan rátéve és a többiek pedig az egyik lakásáról 5 dobják össze a megoldásokat
Jó bár mondjuk egy 2 orás vizsgán megugorhat a telszámla
Puska tol az fasza én fel tudtam irni rá 2oldalt a füzetből csak az egyik oldalára,de nem A4-es füzet hanem az a pici sima A5-ős aszem, de sztem is lap alá becsusztatós kis cetli a legjobb, épp msot irtam gépen 1 kémia dogát, ez is megy be dolgozat alá.
Miért nem használtok PDA-t? Én mindig azzal puskáztam. puskázok.. Főleg matek órákon működik, mert beveszik, hogy számológép :) ha nincs ott a tanár akkor átkapcsolom füzetre, és ottis van minden :)) ha jön, akkormeg ott a gomb, és számológép, pikk-pakk, és csak gépen megírom és feltöltöm :)
Itt mindenki sokat szenved. Könyv/füzet kinyitva pad alatt vagy táskában úgy hogy látszon azt csá.
Már tudok hangtalanul lapozni egy kézzel miközben írok.
Persze van néhány tanár akinél ezt nem lehet, ott marad a lapra kiirkálás.
Én mostanában egyre pofátlanabb vok mivel már nem is írok puskát még gépen se hanem elmegyek papírboltba aztán mondom h mondjuk "erről a 16 oldalról szeretnék 20 (-tól 40-ig vhogy) %-os fénymásolatot azt szevasz még fáradnom se kell vele h írjak
én is használom a bencce félem módszert... de én lazán kézzel írok ....
amúgy ma kaptam 1 anyagismeret 5-öst
felelt 1 srác és nem tudott válaszolni...
előttem a könyv kinyitva, elolvastam, jelentkeztem és elmondtam...
a felelés végén elraktam a könyvet a táskába(szerencsémre ), hátrajött a tanár, benézett a padba,
kérdezte hogy magamtól tudtam mondom; még szép
És adott 1 ötöst
ez nem az első ilyen jegyem
aki középsulis az kipróbálhatja, jó módszer
hát én azt kibaszom az asztalra aztán annyi, nem szórakozok vele, betolom a lap alá. kihuzom, az előttem lévő ugyis takar, ha meg járkál akkor visszatolom. nem tom egyedsek meg szenvednek iyen diktafonnal meg a füledbe rejtett rádióval meg minden.....
A legjobb amit nálunk bejátszottak páran mondjuk igazából csajoknál működik= hosszu haj bluetooth headset a fülben haj gondosan rátéve és a többiek pedig az egyik lakásáról 5 dobják össze a megoldásokat
Jó bár mondjuk egy 2 orás vizsgán megugorhat a telszámla
már ha arra a kihúzósra gondolsz....
mert hangos
meg csak 1X tudsz rá írni ...
Már tudok hangtalanul lapozni egy kézzel miközben írok.
Persze van néhány tanár akinél ezt nem lehet, ott marad a lapra kiirkálás.
amúgy ma kaptam 1 anyagismeret 5-öst
felelt 1 srác és nem tudott válaszolni...
előttem a könyv kinyitva, elolvastam, jelentkeztem és elmondtam...
a felelés végén elraktam a könyvet a táskába(szerencsémre ), hátrajött a tanár, benézett a padba,
kérdezte hogy magamtól tudtam mondom; még szép
És adott 1 ötöst
ez nem az első ilyen jegyem
aki középsulis az kipróbálhatja, jó módszer