Tyt vegyél inkább egy normális kiufogót meg az a gyerek karbit hajítsd le és rakj rá minimum egy 34-est.utána majd ráérsz foglalkozni ilyen hülyeségekkel
egyébként ha már így belementünk a témába, és feltételes módba beszélünk, a piros felnicsík szerintem is túl vad.. (egy versenymocin nem nézne ki rosszul ez az összeállítás sztem! ) , viszont a kék plexi az nemrossz, természetesen ennél sokkkal sötétebb kék, de a színezgetésnél kicsit szartam az árnyalatokra
na Joe, ha atomsötét kék lenne a plexi felnicsík nélkül, akkor??
Képes lennél ilyen szinekből felrakni felnicsíkot meg plekot??
Ez igy körülbelül ugy néz ki mintha egy öltönyhöz felveszel sportcipőt : komolytalan és igénytelen....
Szted az a babakék plekó mihez passzol a motorodon??
A pleko ha annyira akarod legyen fekete (elég brutál meg a fekete mindenhez passzol)
A felnicsikot felejsd el mert lurva szép az RS felnije és egyszerűen a színéből adódóan nem igazán passzol rá felnicsík de mondom nem is kell..... () a piros a legrosszabb választás lett volna ) de amugysem tudod összehangolni színben az egészet pont a kék felnik miatt...
hát télleg a külsőre meg névre nem a legjobbak de azt mondják elég erős anyagokból rakják össze a blokkját ...................... de ez nem ide tartozik inkább váltsunk
hát itt is van egy fullos tuning robi 100ccm kymco vagy hogy kell írni
de az nem domborít úgy igaz annál vannak komolyabb robogók is Magyarországon mint például ZSótiiéké
ez jobban megy meg kevesebbet zabál. (jó mert új :D )
jó ez...