nah hazaértem.. széjjelfagytam a picsába..
végülis a bőrruha alá be tudtam öltözni rendesen, de a kezem így is szétfagyott... egy kör erejéig tökre bevállt a mociskesztyű alatt a gumikesztyű, de abba meg nem bírtam rendesen kuplungolni meg fékezni...
az utak meg csúsznak mint a takony... de azért jó volt!!!
nah mielött valaki félre értené én használt szivlámpás rs-ről beszéltem
azt irták ki rá h 2001es ehez képest csak a gumikba volt az irva a moci vázába meg a gyártási okmányokba is 99/7 volt és 67e km volt benne meg a váltoja is fura volt csörgöt is meg a power nyitása alatt mint egy leharcolt mz uyg viselkedett szoval ez egy fos volt
Igazad van 30-fok ne is legyen elég 25 is meg nap sütés egész évben.Síelni meg nem tok és nem sok esély van rá hogy valaha is megtanuljam Itt az Alföld közepén meg a hegyeket is csak a szerpentinek miatt szeretem amugy nem
végülis a bőrruha alá be tudtam öltözni rendesen, de a kezem így is szétfagyott... egy kör erejéig tökre bevállt a mociskesztyű alatt a gumikesztyű, de abba meg nem bírtam rendesen kuplungolni meg fékezni...
az utak meg csúsznak mint a takony... de azért jó volt!!!
leszarom h hideg van, mostmár nem bírom!!!
Nem tudja valaki hogy mikor lesz majd a 2007-es mocikiállítás a Hungexpoban????
azt irták ki rá h 2001es ehez képest csak a gumikba volt az irva a moci vázába meg a gyártási okmányokba is 99/7 volt és 67e km volt benne meg a váltoja is fura volt csörgöt is meg a power nyitása alatt mint egy leharcolt mz uyg viselkedett szoval ez egy fos volt
Bár nem várhatjuk hogy egész évben 30 fok és napsütés legyen
Én pl szeretek síelni is Most errevaló idő következik
felhivtam őket de náluk se fehér van meg a mille se tud fehér rs-ről :(