Nah mondjuk igen. Nekem szét tört rendesen. Nem volt jól meg csinálva akkor.
Drága... Mihez képest. Szerintem meg ér annyit. Még egy kicsit többet is szerintem. Ha jól tudom nem olyan rég fel is volt újítva. Rendszámos is. Az a baj nagyon le ment az értéke. Már 150ért meg olcsóban is adnak ami megy. Meg sokan adnak 200-ba is ami ugye nem nagyon lehet össze hasonlítani. De ez van pár éve nem így volt... Bontva viszont egész jól megy.
Vagyis hát én valahogy így látom ezt.
Eladó a kipufogóm.
Csinálok hétvégén újabb képet az alsó horpadásról, mert képen nagyobbnak tűnik, mint valójában. :D http://www.kepesmotor.hu/onroa...
na hát pont a "szarul volt hegesztve és eltört" -től félek én :)
nem nagyon érdeklődnek komolyabban készpénzzel.
drágán hirdetem, de ha megmarad az sem baj :)
Kösz.
Egy jó hegesztés és utána egy kis reszelgetés csiszolgatás polírozgatás...
Még annó így vettem, de meg volt hegesztve, de szarul mert egy idő után el tört.
Aprilia rs 125 (2001) arrow challenge rendszer, komplett power 7800-as elektronikás, gyári plexi, dupla bubis kék plexi (pici sérüléssel a középső rögzítő lyuknál amit az idom eltakar és nem befolyásol kb semmit, dobsz mögé egy alátétet és ugyanúgy felbirod csavarni), kormánykapcsolók, pályaidom donor tankidom, fej idom eladó, stb. Érdeklődni: becsiszabi18@citromail.hu
már régóta meg volt repedve, felborult egyszer hála egy részeg neki esett.
aztán most toltam volna ki hátra fele elérte az ajtót és leesett. csak fele fogta.
már találtam azóta Debrecenben hibátlant 5+posta
Megbeszélés szerint, írjon egy mailt az ismerősöd hogy mennyire gondolt, megbeszéljük rugalmas vagyok, én 15000ért vettem anno másfél éve, de azóta is hibátlan csak pihen a tégelyében amiben hozták.
Cím: peti.kristof@gmail.com
Drága... Mihez képest. Szerintem meg ér annyit. Még egy kicsit többet is szerintem. Ha jól tudom nem olyan rég fel is volt újítva. Rendszámos is. Az a baj nagyon le ment az értéke. Már 150ért meg olcsóban is adnak ami megy. Meg sokan adnak 200-ba is ami ugye nem nagyon lehet össze hasonlítani. De ez van pár éve nem így volt... Bontva viszont egész jól megy.
Vagyis hát én valahogy így látom ezt.