Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha, tehát akkor mindent bele tépjem ki? :D Értettem! Köszi az infót, nem is mertem nagyon megtépni!(de ugye a lendkereket nem kell levenni meg ilyenek?) Eddig jó volt, aztán az első csavar kilazult, akkor csak kattogott, meghúztam jó volt egy darabig, aztán utána csak akkor volt jó, mikor megfogtam a kezemmel, és előre húztam az önindítót.. most meg hát ezt csinálja.. :/ Nem értem, miért meg nem is értek hozzá..
Mondjuk a szikrát nem láttam. De így hogy mondod... hát nem tudom neked hogy van. Eddig jó volt? Vagy hogy jött elő ez a hiba?

Egyéb ként szerintem a mágnes miatt nem tudod szét szedni, ha az önindítóra gondolsz. Elég szépen oda húzza. :)
Szerintem most hogy már tudod menni fog.
Ha szétszeded akkor érdemes itt-ott megzsírozni egy kicsit szerintem.
Aha, köszi! A videón látszik, hogy a csavarnál szikrázik mint a marha.. Nem kéne rajta lennie valami testnek?
+ Én már szétszedtem volna, de nemtudom hogyan kell.. :( A 2 csavart kitekertem ami odafogja, de nemtudtam utána kihúzni.. gondolom van neki valami módszere.. Valaki felvilágosítana?
Szed szét. Nézd meg... Lehet okosabb leszel akkor már.
Így azt mondanám hogy lehet valami meg kopott.
Vagy esetleg nem a helyén van rendesen. Akkor is ad csúnya hangot.
Sziasztok! Szerintetek miért csinálhatja ezt az önindítóm?
Megnyomom a gombot még minden patent, aztán mikor elengedem(leál az öninditó) az a kerregő hang az miért lehet? Bendix talán? A csavarokat amik a blokhoz fogatják nem húzom meg nagyon, mert akkor meg szörnyű hangjaj van(nagyon erőlködik :S)
Szakik véleményét várom! Köszi előre is!
http://youtu.be/PC4LFJGpHp8 VIDEÓ!
Szia, van bemaródás valamennyi, de nem vészes, kicsit kikopott a bovdenbeakasztó, így gömbvégűvel teljesen jól használható. Hiány van belőle, tudom jól, ezért csak 5ezer. Magnéziumos, könnyű, gyári! Ha kell szólj!
Eladó első gumik! 110 70 17 Pirellei dragon supercorsa kettő 90% os egy 80% os 12 000ft 10 000ft. 140 70 17 honda gyári 99% os befér az Apriliába és szinte semmivel sem kisebb a gyáritól, 15 000ft, KM meghajtó 6000ft, lámpák 10 000ft , ARROW racing kipufogó dob új 40 000ft, GYÁRI! ÚJ JOLLY MOTO RACING CABON vég 25 000ft 06 30 279 48 96
Érdekelne a nyelv, még a gyári magnéziumos vagy már utángyártott alu? Hibátlan szimeringnél nincs bemaródás? Mit értesz az alatt hogy gömbvégü bovdennel jó ki van nyílva a vége? Köszi!
Igen... reggel 8kor keltek el. A srác gyors volt. Valóban szépek voltak, nem tudok máshonnan jelenleg
Hát ezt nem hiszem el pár óra alatt!
És éjszaka raktad fel. És reggel 10 előtt már el is kelt!
Vagy máshol is hirdetted már?
Egy jó lett volna pedig nekem is. Főleg hogy szép állapotban voltak.

Esetleg nem tudsz máshonnan?
Üdv! Még mindig keresek gyújtótrafót (zoli irtam mailt). Ha van valakinek eladó 122-es rotaxhoz(ESETLEG KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYÉBEN?) az kérem jelezzen!
Ui.: Felhívtam gerecsemotort, h van e nekik, de nem értettem mit mondott a faszi, "Ebben már bennevan az egész elektronikája, CDI stb.." Mit értethetett ezalatt?
Hengerek elkeltek!
ROTAX 122 gyári folytatlan NICASIL-os hengerek eladók, valamint Power alkatrészek, önindító, víztérfedél is.
Hengerek hibátlanok, frissítő hónolás természetesen kell, mint mindig.

Hengerek: 25e/db (aki kapja marja...csak ez a kettő van)
Power motor: 5eFt
Power elektronika: 5eFt (hibátlan 7800rpm)
Power nyelv: 5eFt (gömbvégű bowdennel tuti)
Power ház: 3eFt
Önindító: 3eFt

Érdeklődni: 30/303-6950
Hatvanban vállalom! Autópályán 30perc. Aki ismer tudja hová hozza :) komplett motordiagnosztikát kap és állapotfelmérést, plusz szervízt is. Fűtött helyen természetesen. Ha kell, akkor 30/303-6950.
Egy valamelyik 7végén, ott is lehettek, vagy itt is hagyhatjátok.
Sziasztok!

Kérdés: Ismer valaki Budapesten, avagy annak környékén valami tuti szerelőt, aki szívesen megcsinálná egyik ismerősöm RS 125-ét? Semmi extrára nem kell gondolni, időszakos szervíz + power beállítás.
Ha valami Pestközeli valaki reagál, még egy yaffát is állok!
Előre is köszönöm! Üdv!:)
Van trafo ha kel 06307316232
Sziasztok!nem érdekel valakit?Hátsó ülés helyére.Üvegszálas.
Sziasztok! Eladó power tolattyú, rotax 122-123-hoz, üdv!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
nem . az uj majdnme telejesen jó , az összes visszajelző működik kivéve a fordulatszam mérő
Az uj is ezt csinálja? Ellenőriz és kikapcsol? Mert akkor ott mással lesz gond.
hát csak leelenöriz és kikapcsol . kiszakadt a helyéről és egy árokbazuhant a régi oraja a balesetben .
A régit ha most visszakötöd mér?
sziasztok . lenne egy kérdésem .
vettem a mocimra egy másik műszerfalat , és minden ok vele csak a fordulatszám nem mér (amikor ráadom a gyújtást leelenőriz)
mi lehet a baj oka ?
(2008as rs)
az eloző tulajnak az a kis matricás cdije van nekem meg a másik amibőll 2 csatlakozó jön ki
Eladó Aprilia Rs 125 Rendszámos váz kompletten! És a képet látható alkatrészek! A váz 50000Ft! A töbinél megtalálod az árat.
Érdekel még?

www.bmotor.hu