Használtan volt egy szett még mikor kérdeztem, de már akkor lehet el kelt 45-be kínálták csak hát nem mert én meg venni mert képet se küldtek róla hogy milyen is csak mondták h csak jót adnak el... Mondom nehogy meg lepődjek mikor megkapom.
Nekem is jó volna egy henger már rég keresek, de kapkodják őket nagyon. Pár óra alatt oda van ami jó állapotba van.
Dettó most terveztem én is új hengert venni 122-esre. Elég elszomorító, h nem találtál Magyarban. Pedig a CityBike honlapján ki is van téve... eBay-ről lesz rendelve úgy érzem.
a problémám a következő
ha megyek a géppel normális távot hogy melegszik, utána ha inditozni akarok míg meleg, olyat csinál mintha lemerült volna az akksi. de nyilván nem merült le. mikor hideg a motor teker rendesen.
az önindítóm a szar és melegen megszorul vagy a bendix? vagy valami más?
1992-es Aprilia RS 125 a képen látható alkatrészek. Két nagyon jó állapotú, feketére fújt oldalidomom, illetve segédvázam is van. A benzintankhoz nincs meg sajnos a kulcs. Ár alkatrészenként megegyezés szerint, az egész egyben fix 30.000 Ft.
Elérhetőség: lacciko@gmail.com
Nekem is jó volna egy henger már rég keresek, de kapkodják őket nagyon. Pár óra alatt oda van ami jó állapotba van.
eBay.hu-ra menj, írd be a keresőbe: rotax 122 barrel.
Találsz Wössner dugós szettet és noname dugósat is.
Már elkelt!
123-as oninditod nincs?
- Új LED-es indexek
- első kerék
- első lábtartók
- fejidom tartó konzol
- hátsó LED-es lámpa
- hátsó lengőkar
- hátsó sárvédő
- hűtő
- műanyag fogaskerekek
- kiegyenlítő tengely
- kipufogó (dob nélkül)
- kormánykapcsolók
- levegőszűrő összekötő gumi (szinte új)
- membrán
- olajpumpa
- olajtartály
- oldaldeknik
- segédváz
- szívató bovden
- sztender
- tükrök
- váltó(rotax 123)
- vízpumpa
- víztartály
- üzemanyagtartály
- első gumi
És még sok minden más, ha valami érdekel, írj e-mailt!
sz.schliemann@indamail.hu
Előre is kösz
http://m.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs_125-8715057
Köszi
a problémám a következő
ha megyek a géppel normális távot hogy melegszik, utána ha inditozni akarok míg meleg, olyat csinál mintha lemerült volna az akksi. de nyilván nem merült le. mikor hideg a motor teker rendesen.
az önindítóm a szar és melegen megszorul vagy a bendix? vagy valami más?
Elérhetőség: lacciko@gmail.com